„Corbii albaştri”, la turaţie Maximă! Al cincilea succes la rând a venit la Turnu Măgurele

Echipa noastră își continuă forma bună și bifează al patrulea succes consecutiv în campionat (al cincilea în toate competiţiile), astăzi, la Turnu Măgurele. „Corbii albaştri” au învins cu 2-0 CSM Alexandria, ambele reuşite venind în prima repriză. Scorul putea fi mult mai mare, corviniştii ratând câteva ocazii imense în actul secund. 

În stilu-i caracteristic, echipa pregătită de Florin Maxim a început „ca din tun” şi jocul din sudul ţării şi după 11 minute a deschis scorul, prin Coman. Vârful nostru a finalizat, cu siguranţă, de la prima bară, o centrare bună din flancul stâng a lui Velisar şi a ajuns, astfel, la şasea reuşită stagională! Alb-albaştrii au ţinut mingea departe de poarta apărată, în premieră în acest sezon, de Cristian Blaga şi au construit cu răbdare până când au reuşit şi golul de 2-0.  În minutul 36, Neacşa a centrat perfect dintr-un corner de pe dreapta şi Hrezdac a reluat, cu capul, din şase metri, sub „transversală”, stabilind scorul pauzei.

La reluare, s-a jucat, eminamente, în jumătatea gazdelor, cărora le-au trecut mai multe gloanţe pe la ureche într-un interval de doar 180 de secunde! Mai întâi, Coman a trimis, incredibil, alături, din doar câţiva metri, după o greşeală mare a lui Balauru, apoi căpitanul din poarta Alexandriei a scos, in-extremis, un şut puternic al lui Hrezdac şi  o altă reluare, plasată, a lui S. Ion – răsufând, totodată, uşurat şi la lovitura de cap a lui Lică, din unghi închis, mingea „plimbându-se” prin faţa porţii. Totul, între minutele 59 şi 62! 

Alin Pînzaru a mutat, aproape instant, cu trei schimbări deodată, dar tot echipa noastă a fost mai periculoasă. Lupu a avut şansa lui 3-0, dar a trimis peste poartă, din doar zece metri, după o „aşezare” a lui Iacob (66), iar la faza imediat următoare, nou-intratul Mitran a fost „ghicit” de acelaşi Balauru. În final, corviniştii au mai luat piciorul de pe acceleraţie, însă nici aşa gazdele nu au reuşit să trimită vreun şut pe spaţiul porţii (!), cel mai aproape de acest lucru fiind Iakabfi, al cărei reluări modeste a trecut paralel cu poarta, în minutul 80. S-a încheiat 2-0 pentru echipa noastră, care rămâne pe locul secund, la trei „lungimi” în spatele liderului CSC Şelimbăr, fix înaintea duelului direct de la Hunedoara, programat după pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale!

CSM Alexandria (antrenor Alin Pînzaru): Balauru (cpt.) – Sîrbu, Cană, Băican (30 Georgescu), Finică – Mogoş, Voicu (87, Jerdea) – Dodoi, Gîdea (62, Jakabfi), Neaga (62, Neagu) – P. Simon (62, Împungerouă)

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Blaga – Iacob, Lică, Manolache, Velisar – Hrezdac – Lupu (80, Hergheligiu), Neacşa (cpt.) (88, Antonov), Bradu (64, Chindriş), S. Ion (64, Mitran) – Coman (88, Predică)

Au marcat: Coman (11) şi Hrezdac (36)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *