Am inaugurat magazinul oficial Corvinul 1921 Hunedoara!

Clubul nostru se numără, de astăzi, printre puţinele din ţară care au un magazin oficial, în care fanii pot găsi o varietate largă de materiale promoţionale cu însemnele şi în culorile Corvinului! Inaugurarea lui a avut loc în prezenţa lotului actual, al staff-ului tehnic şi administrativ, al primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, precum şi a mai multor figuri importante din istoria grupării alb-albastre.

De atlfel, unul dintre punctele centrale ale evenimentului a fost prezenţa lui Romulus Gabor, cel care a adus, în premieră, după mulţi ani, Balonul de Aur şi Gheata de Bronz, primite în urma prestaţiei sale în tricoul Naţionalei, la Campionatul Mondial de Tineret, din 1981, în Australia.

Fanii s-au putut fotografia alături de fostul mare jucător al Corvinului şi de cele două trofee, având posibilitatea de a-şi comanda şi replici ale acestora, din magazinul oficial. 

În plus, la o zi distanţă de la victoria din campionat cu Chindia Târgovişte, clubul a prezentat şi un nou rând de echipament, pe care Alexandru Neacşa şi compania îl vor îmbrăca în acest sezon de Liga a doua. Acesta este inspirat dintr-unul dintre primele echipamente purtate de o echipă de fotbal din Hunedoara – Uzinele de Fierîn 1930. Dincolo de carourile alb-albastre (care se regăsec şi pe şort), pe tricou se distinge şi Castelul Corvinilor, dar şi litera H

A urmat apoi o sesiune de fotografii şi autografe, cu actualul lot condus de Florin Maxim, dar şi o tombolă organizată pentru fanii care au păstrat biletul de la meciul de la finele săptămânii trecute cu Chindia – trei dintre aceştia câştigând, în urma unei trageri la sorţi, câte o minge în culorile clubului, cu autografele tuturor celor prezenţi.

Corvinul Official Store va fi deschis de miercuri până duminică, de la ora 16:00, pe Pietonala Corvin, în apropierea Casei de Cultură, oferind o gamă de peste 200 de produse diferite (de la tricouri originale de joc, la tricouri polo, hanorace, bluze, geci, şepci, căciuli, rucsacuri, ghiozdane, penare, agende, caiete, căni, termosuri, umbrele, mingi, perne, insigne, fanioane, stickere, pahare, calendare şi multe altele). În plus, de la jumătatea lunii noiembrie, toate acestea vor putea fi comandate şi on-line, de pe un site dedicat Fan Shop-ului corvinist.

Un oraş, o comunitate, o echipă: Corvinul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *