AVANCRONICĂ | „Corbi albaştri” versus „vulturi verzi”, la Hunedoara

Echipa noastră se află în faţa unuia dintre cele mai dificile meciuri ale debutului de sezon. Alb-albaştrii primesc vizita Concordiei Chiajna, una dintre candidatele la locurile ce duc în play-off-ul ligii secunde. Confruntarea cu Tamaş şi compania are loc mâine, de la ora 11:00, pe arena „Michael Klein”. Meciul va fi, în direct, pe canalul nostru de youtube!

Runda cu numărul cinci programează un duel care se anunţă a fi extrem de disputat la Hunedoara. Ocupantele locurilor doi şi cinci stau faţă în faţă şi se întâlnesc în premieră.

Ilfovenii vin la Hunedoara după eliminarea din Cupa României, „vulturii verzi” fiind depăşiţi de CSM Alexandria, 0-1, în play-off-ul competiţiei, chiar la mijlocul acestei săptămâni. Interesant este că gruparea din Teleorman a învins Concordia şi în campionat, cu acelaşi scor, în etapa a doua – victoria fiind obţinută însă chiar la Chiajna! Dincolo de aceste două rezultate, oamenii lui Erik Lincar au mai pierdut un joc, în runda precedentă, 0-1, pe teren prorpiu cu liderul-surpriză, CSC Şelimbăr. în rest, Concordia a contabilizat, până acum, trei succese, toate la zero: 3-0 cu FK Csikszereda, 1-0 cu CS Afumaţi – în Cupă – şi 6-0 cu Progresul Spartac. 

Gabi Tamaş şi Adi Popa, în lotul alb-verzilor

Cu obiectivul de a accede, în primul rând, în play-off-ul ligii secunde, Concordia a pornit la drum în această vară cu un staff tehnic nou şi cu un lot îmbunătăţit. Erik Lincar a semnat cu alb-verzii în luna iunie, revenind, practic, în Ilfov, după aventura scurtă din 2019, când a stat pe banca tehnică doar opt jocuri. La nivelul echipei, Chiajna s-a întărit considerabil în această vară, având unul dintre cele mai experimentate loturi de la acest nivel! Printre cele mai sonore nume sunt Adrian Popa, Gabriel Tamaş, Romario Pires, Paul Pîrvulescu, Adrian Bălan, Florin Achim, Mediop Ndiaye sau Denis Ispas – jucători cu minute bune şi în prima ligă!  

Lincar se întoarce la Hunedoara

Şapte sezoane la rând a petrecut Concordia Chiajna în primul eşalon, de unde a retrogradat în 2019. De atunci, oaspeţii noştri din meciul de mâine au fost la un pas de a reveni în elită, în sezonul 2020-2021, dar au ratat promovarea, la baraj, pierzând în faţa celor de la Chindia Târgovişte. Ca un amănunt de culoare, Erik Lincar se întoarce la Hunedoara, unde a avut un mandat scurt, în 2011, când a stat pe banca lui FC Hunedoara doar şapte meciuri (patru victorii, un egal şi două înfrângeri), pe vremea când echipa evolua în Liga a III-a. Meciul de mâine mai prilejuieşte un aspect inedit, Florin Maxim întâlnind una dintre fostele sale echipe, de pe vremea când era jucător, actualul nostru tehnician îmbrăcând tricolul grupării ilfovene în urmă cu mai bine de zece ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *