„Corbii albaştri”, la înălţime şi cu FK Csikszereda! Trei puncte şi rămânem în top

Echipa noastră a bifat, astăzi, al doilea succes stagional. Alb-albaştrii au ţinut toate punctele acasă după 2-0 (0-0) cu FK Csikszereda, la capătul unui joc echilibrat, dar în care am avut ocaziile mai clare de gol. 

Fiecare meci acasă, la Hunedoara, pare a fi un nou motiv de sărbătoare. Peste 3.500 de suporteri au luat parte la al doilea joc pe teren propriu din actuala stagiune şi, la final, au plecat, din nou fericiţi. Chiar dacă desfăşurarea meciului de astăzi a fost diferită faţă de cea din cel cu Ceahlăul, corviniştii au arătat, din nou, că sunt greu de depăşit pe teren propriu. 

Asta chiar dacă prima şansă de gol au avut-o harghitenii, după 15 minute, când şutul lui Karandi, din afara careului a trecut de puţin peste. Replica a venit de la Mitran, dar lovitura sa de cap din interiorul careului a fost scoasă, spectaculos, de sub bară de Gyenge – goalkeeper-ul ciucanilor evidenţiidu-se şi în faţa lui Lică, fundaşul nostru trâgând în blocajul său, din unghi, după o centrare a lui Neacşa. Oaspeţii au fost la un pas de a intra în avantaj la pauză, dar Lefter a fost la post şi a „prins” devierea nefericită a lui Iacob (26). 

În actul secund, corviniştii au prins „aripi” – încurajaţi şi de fanii din tribune – şi la nici 10 minute de la reluare au „mişcat” tabela! Centrare din corner Neacşa, Manolache a sărit mai sus decât Gergely și a trimis în mijlocul careului mic, de unde Denis Hrezdac a reluat puternic în plasă. Prima reușită în Liga 2 a tânărului mijlocaș împrumutat de la UTA a fost dublată un sfert de oră mai târziu! Bradu a recuperat la mijloc, l-a găsit pe Coman cu o pasă printre adversari, iar vârful nostru l-a lobat, superb, de la 25 de metri, pe Gyenge, ieşit în întâmpinare! 

Gură mare de oxigen în pieptul alb-albaştrilor, care au stăpânit finalul de meci şi mai puteau marca o dată, însă lovitura de cap a lui Manolache a lovit bara, iar călcâiul lui Lupu a fost respins de fundaşii harghiteni. S-a încheiat 2-0 pentru Corvinul, care rămâne neînvinsă de la promovarea în Liga a doua şi se instalează, pentru moment, pe locul secund, înaintea deplasării de duminica viitoare de la Bucureşti, pentru duelul cu Progresul Spartac

Declaraţiile antrenorului nostru principal, Florin Maxim, şi ale lui Denis Hrezdac se găsesc pe canalul nostru de youtube.

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Lefter – FIacob, Lică, Manolache, Velisar – Neacșa (cpt.) (Lupu 68′), Hrezdac (Chindriș 68′), Bradu, Pîrvulescu (Antonov 83′) – Coman (Hergheligiu 84′), T. Mitran (S. Ion 74′)

FK Csikszereda (antrenor Robert Ilyes): Gyenge – Apro, Kelemen (cpt.), Gergely – Gal-Andrezly (B. Szabo 74′), Karandi (Ronai 67′), Veres, Nagy – Jebari (Magyari 67′), Kovacs (Jelena 67′), Makrai (Csuros 74′)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *