Corviniștii au plecat spre Curtea de Argeș!

24 de jucători s-au urcat în autocarul spre Curtea de Argeș, locația aleasă pentru stagiul de pregătire din această vară. Corviniștii vor sta până la finele săptămânii viitoare în sudul țării, unde au programate trei partide de verificare.

Primul test va fi pe 16 iulie, cu divizionara terță ACS Muscelul Câmpulung Elite, de la ora 11:00. Al doilea amical se va disputa în compania celor de la FC Argeș, pe 19 iulie, tot de la ora 11:00, în vreme ce în ultimul joc formația noastră se va deplasa la Mioveni, pentru confruntarea cu echipa din localitate – joc programat tot de la ora 11:00.

Duminică, 23 iulie, corviniștii vor fi prezenți și la Zilele Hunedoarei, prilej cu care va avea loc și prezentarea oficială a lotului, pe scena ce va fi amplastă în Piața Regele Ferdinand I. În „agenda” echipei noastre mai figurează un alt joc de verificare, pe 26 iulie, la Curtici, cu formaţia din localitate, urmând ca pentru 29 iulie să se stabilească un ultim adversar din presezon.

Vă reamintim, ţintarul pentru noua stagiune a Ligii a doua se va stabili pe 20 iulie, de la ora 12:00, la sediul FRF, iar prima etapă se va disputa pe 5 august.

„După aproape trei săptămâni de pregătire eu spun că suntem pe drumul cel bun, sunt chiar mulţumit de cum au lucrat băieţii până acum, cu atât mai mult cu cât am alternat zilele în care am avut două antrenamente zilnice. Am ales aceeaşi locaţie ca anul trecut pentru că am întâlnit acolo condiţii foarte bune, terenuri bune de antrenament, de refacere şi, bineînţeles, parteneri de antrenament în proximitate. Ne vor prinde bine aceste trei teste de verificare. Mă interesează ca toţi jucătorii să fie bine, implicit şi cei nou-veniţi, să se integreze repede în grupul bun pe care l-am format aici. Am încredere că la startul sezonului vom arăta aşa cum îmi doresc”, a spus antrenorul echipei noastre, Florin Maxim.

Despre venirea lui Mihai Velisar…

„Un fundaş stânga cu certe calităţi, nu mai trebuie să subliniez şi eu forma pe care a arătat-o, de exemplu, la Mediaş, în prima ligă. A avut o perioadă uşor nefastă în ultimul timp, dar faptul că a şi-a dorit să vină alături de noi arată că îşi doreşte să redevină jucătorul de dinainte. Are un potenţial mare, va aduce, în mod cert, un plus echipei noastre şi sper să se simtă acest lucru în teren, încă de la primele jocuri”.

Lotul deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș:

Portari: Blaga, Lefter, Roman

Jucători de câmp: Iacob, Lupușor, Elton da Silva, Lică, Pop, A. Nicolae, Velisar, Manolache, Neacșa, Bradu, Chindriș, Antonov, Hrezdac, Pîrvulescu, S. Ion, Mitran, Pocioian, Predică, Lupu, Coman, Hergheligiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *