Bine ai venit, Mihai Velisar!

Clubul nostru şi Petrolul Ploieşti au ajuns la un acord pentru cedarea lui Mihai Velisar la Hunedoara! În vârstă de 24 de ani, fundaşul stânga originar din Ploieşti este jucătorul Corvinului pentru următoarele două sezoane şi s-a alăturat, de la începutul acestei săptămâni lotului corvinist, cu care va şi pleca în cantonament, de mâine, la Curtea de Argeş.

În stagiunea precedentă, Velisar a evoluat, în prima parte, la Petrolul Ploieşti, adunând opt jocuri (cinci în Superligă şi trei în Cupa României), apoi a fost împrumutat în liga secundă, la Concordia Chiajna. Produs al „lupilor galbeni” (cu care are în palmares o promovare în elită), Velisar a adunat peste 100 de meciuri la nivelul primelor două ligi ale României, jucând şi la Gaz Metan Mediaş, timp de trei sezoane (59 de meciuri şi două goluri). De altfel, evoluţiile sale la echipa din judeţul Sibiu l-au propulsat, la acea vreme, până la echipa națională de tineret.

Mihai Velisar este al şaptelea transfer al verii pentru echipa noastră, după Viorel Lică, Ilja Antonov, Antoniu Manolache, Denis Hrezdac și Adrian Nicolae.

Bun venit, Mihai şi multă baftă în alb-albastru!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *