Încheiem seria deplasărilor, mâine, la Ungheni: al patrulea duel direct al sezonului

Etapa a cincea a play-off-ului înseamnă a treia deplasare la rând pentru echipa noastră, de data aceasta în județul Mureș, pentru confruntarea cu Unirea Ungheni, de sâmbătă (ora 17:00). Roș-albaștrii ocupă, momentan, cel de-al doilea loc care duce la primul baraj de promovare, dar sunt la 26 de puncte distanță de „corbii albaştri”.

În ultimul sezon şi jumătate, duelul direct cu echipa mureşeană a devenit un mini-derby, având în vedere că şi în ediţia precedentă de campionat, Unirea a fost în lupta pentru locul secund, dar câştig de cauză au avut, în cele din urmă, cei de la Metalurgistul Cugir. Cele două s-au întâlnit, din nou, în meci direct, etapa trecută, iar cugirenii au învins cu 2-1, asta deşi au fost conduşi cu 1-0 (gol Astafei pentru Ungheni) – una dintre reuşite venind de la antrenorul-jucător, Lucian Itu! Înainte de acest joc, mureşenii au depăşit, acasă, Unirea Alba Iulia cu 3-0, graţie unei „duble” semnate de acelaşi Astafei (al doilea marcator al seriei) şi a unei reuşite a lui Codrea.

5-0 în ultimele trei confruntări directe

Revenind la întâlnirile directe, ultimele trei au „curs” în favoarea alb-albaştrilor, care au marcat de cinci ori, fără să primească vreun gol! În primul joc dintre cele două în play-off, a fost 1-0 la Hunedoara (gol Marius Coman), rezultat înregistrat şi în sezonul regular pe arena „Michael Klein”. Cel mai clar succes a venit însă tocmai la ultima „deschindere” la Ungheni, la începutul lui decembrie, când echipa pregătită de Florin Maxim a câştigat, clar, 3-0, toate golurile venind în repriza secundă! Hergheligiu, Chindriş şi Lupu marcau atunci, la ultimul joc oficial al anului trecut. Va fi al 11-lea duel direct din ultimii aproape trei ani cu Unirea Ungheni, care a câştigat doar o singură dată cu Corvinul, pe 12 septembrie 2020, 2-1, pe teren propriu. De atunci, alb-albaştrii au adunat şase succese, alte trei meicuri terminându-se la egalitate.

Meciul de la Ungheni va fi transmis, în direct, pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *