Bun venit, Abu Gabriel Gayia!

Abu Gabriel Gayia este, de astăzi, jucătorul nostru! Nigerianul în vârstă de 18 ani a ajuns la Hunedoara, unde s-a alăturat lotului pregătit de Florin Maxim. Aflat la prima sa experiență în afara țării sale, atacantul a semnat, în iarnă, un acord cu clubul nostru valabil în 2026, dar a ajuns în România doar după ce au fost rezolvate toate demersurile legate de viza de ședere.

Jucătorul oiginar din Abuja vine la Hunedoara de la Școala de Fotbal Ejike Ugboaja Football Club, unde s-a și pregătit, de altfel, în tot acest timp. El poate evolua oriunde în compartimentul ofensiv. Este al treilea jucător lansat de clubul din capitala Nigeriei care ajunge în Europa în acest an, după Joseph Kelachukwu, la CSM Unirea Alba Iulia şi Elvis Victor Ekeh la FC Olimp Comrat – grupare din liga secundă a Republicii Moldova.

„Mă bucur că am ajuns, în sfârşit, în România, la Hunedoara. În tot acest timp am urmărit, îndeaproape, toate jocurile echipei pe youtube şi pot să spun că mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut. Am aflat, între timp, că voi îmbrăca tricoul unei echipe cu nume în fotbalul românesc şi de abia aştept să debutez. Sunt gata pentru această nouă provocare, am făcut deja cunoştinţă cu mai mulţi dintre băieţi, cu cei din staff-ul tehnic şi sper ca integrarea mea să decurgă repede”, ne-a spus noul jucător al „corbilor albaştri”.

Abu Gabriel Gayia a efectuat, deja, un prim antrenament cu echipa noastră, iar mâine va face deplsarea la Alba Iulia, pentru a se acomoda cât mai repede în culorile Corvinului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *