O nouă etapă de play-off, o nouă deplasare scurtă. Sâmbătă, în Cetatea Marii Uniri

Exact trei săptămâni vor fi trecut de la precedentul duel direct cu adversara de sâmbătă, din etapa a patra a play-off-ului, CSM Unirea Alba Iulia. Pe 1 aprilie, echipa noastră depășea cu 3-1, acasă, gruparea din orașul Marii Uniri, după un joc viu disputat. Cele două stau, din nou, față în față, de la ora 17:00, pe arena „Cetate”.

De la jocul amintit, corviniştii au mai bifat alte două succese: 1-0 cu Unirea Ungheni şi 4-1 cu Metalurgistul Cugir, etapa trecută. Gazdele au remizat, 1-1, cu „vecinii” din Cugir şi au cedat, săptămâna trecută, fără drept de apel, deplasarea din judeţul Mureş, 0-3. De altfel, albaiulienii nu au mai câştigat de patru jocuri, ultimul succes venind pe 18 martie, 4-0 cu Avântul Reghin.

Trei din trei, cu câte… trei goluri marcate

În ceea ce priveşte meciurile directe din acest sezon, Corvinul le-a câştigat pe toate, marcând, de fiecare dată, de trei ori în poarta celor de la CSM Unirea! Mai întâi în septembrie, când ne-am impus chiar pe stadionul pe care vom evolua în weekend, 3-0 (Coman, Lupu, Roşu), apoi acasă, cu acealaşi scor – Coman, Pîrvulescu şi Neacşa marcând la finele lunii noiembrie. În fine, pe 1 aprilie, am trecut cu 3-1 de echipa lui Marcel Rusu, goluri reuşite de Coman (2) şi Pîrvulescu, în vreme ce pentru vizitatori marca Agbomoniyi. De altfel, „corbii albaştri” se simt foarte bine în compania formaţiilor din judeţul vecin, câştigând toate cele zece meciuri jucate în acest sezon cu CSU, CSM Unirea, CS Ocna Mureş şi Metalurgistul Cugir.

Mai mult decât atât, corviniştii au, în acest moment, zece partide la rând fără înfrângere în deplasare, câştigând nouă dintre acestea – singura excepţie de la regulă fiind remiza de la Reghin (2-2). Băieţii lui Florin Maxim se simt bine departe de casă, acolo unde au pierdut doar o singură dată în mandatul antrenorului nostru, în returul barajului de promovare, cu Minaur Baia Mare. Sunt, în total, 24 de meciuri fără eşec „afară”, 20 dintre acestea fiind victorii!

„Ne aşteaptă, din nou, o partidă extrem de dificilă contra Corvinului, marea favorită la promovare. Ştim forţa adversarului, s-a văzut şi în recenta dispută de la Cugir, iar noi am luat pulsul hunedorenilor în urmă cu trei săptămâni. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne ridica nivelul evoluţiei lor şi a opune o rezistenţă în ideea de a lua puncte”, a spus Marcel Rusu, antrenorul albaiulienilor, citat de Ziarul Unirea.

Meciul de la Alba Iulia va fi transmis, în direct, pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *