Deplasare „în vecini”, în Vinerea Mare: reîntâlnire cu Metalurgistul Cugir

Runda cu numărul trei a play-off-ului programează, pentru echipa noastră, o deplasare scurtă la Cugir, în Vinerea Mare. Cele două echipe se întâlnesc, din nou, la aproape cinci luni distanţă de la ultimul duel direct din campionat, încheiat cu victoria clară a echipei noastre, 4-0. Meciul din acest final de săptămână începe la ora 17:00 şi va fi, în direct, pe canalul nostru de youtube.

De la întâlnirea amintită, de pe arena „Michael Klein”, „corbii albaştri” au strâns opt victorii consecutive, cu un golaveraj care vorbeşte de la sine, 28-3, şi au cu 26 de puncte în plus faţă de ocupanta locului trei, Metalurgistul. Cugirenii au un parcurs sinusoidal în ultima perioadă, cu doar un succes în ultimele cinci meciuri din campionat: 2-0 cu Unirea Alba Iulia, în ultima etapă a sezonului regular. Gruparea lui Lucian Itu a mai strâns o remiză, runda precedentă, 1-1, în faţa aceluiaşi adversar, pe „Cetate”, şi au pierdut – la zero – celelalte trei meciuri din 2023.

Bilanţ favorabil în ultimele confruntări

Corviniştii stau mai bine decât adversarii lor în meciurile directe, fie că au evoluat în deplasare, fie pe propriul teren. În actuala stagiune, băieţii lui Florin Maxim au câştigat la Cugir (1-0, gol Chindriş) şi la Hunedoara, 4-0 (Bradu, Borţoneanu, Chindriş şi Iacob), iar în ediţia trecută de campionat au cedat doar două puncte în duelurile directe (0-0, pe 4 aprilie 2022), câştigând restul confruntărilor, atât în sezonul recular, cât şi în play-off. A fost, pe rând, 3-0, 5-2, de două ori 3-1 şi o dată, 1-0. Practic, ultimul eşec în faţa cugirenilor a fost înregistrat pe 16 martie 2019 (!), când roş-albaştrii câştigau cu 3-1 în faţa propriilor fani.

În runda trecută, în remiza cu CSM Unirea Alba Iulia, cugirenii au evoluat în formula: Csapo – Haj, Dohotariu,  Vlădia, Vitinha (84, Tăban) – Cocan, Boldea, P. Păcurar/ cpt., Tîrla (75, Căt. Pop) – Selagea (52, Cîrloanță), M. Domșa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *