Debutăm în play-off, cu două meciuri acasă. Primul, sâmbătă, cu CSM Unirea!

Startul play-off-ului pentru promovare aduce, sâmbătă, la Hunedoara, primul duel (din trei) cu CSM Unirea Alba Iulia, „noutatea” stagiunii actuale, în această fază a competiţiei. Meciul cu gruparea din Cetatea Marii Uniri are fluierul de start la ora 17:00.

Oaspeţii jocului din acest final de săptămână vin pe arena „Michael Klein” după o primă înfrângere în 2023, 0-2, în „derby-ul de Alba” cu Metalurgistul Cugir. Eşecul suferit sub Drăgana a fost, de altfel, primul după o serie de trei victorii consecutive în campionat şi primul după un start de an prolific, cu 7 goluri marcate şi niciunul primit în întâlnirile cu CS Ocna Mureş şi Avântul Reghin. De altfel, în sezonul regular, albaiulienii au suferit, în total, doar patru eşecuri, două dintre acestea fiind chiar în faţa corviniştilor!

6-0, scorul ultimelor dueluri directe

Prima înfrângere în faţa echipei noastre a fost suferită în septembrie, pe teren propriu. A fost, atunci, 3-0 pentru „corbii albaştri”, graţie reuşitelor semnate de Coman, Lupu şi Roşu – jucător aflat chiar în lotul uniriştilor. Tot la fel de clar a fost şi succesul din retur, de la finele lunii noiembrie, când Corvinul i-a administrat tot un 3-0 formaţiei din Alba Iulia, Coman „recidivând”, alături de Pîrvulescu şi Neacşa, într-un meci în care alb-albaştrii au avut un om în minus în ultimele 20 de minute, după eliminarea nigerianului Agbomoniyi.

Revenind la duelul de sâmbătă, vizitatorii nu se vor putea baza pe algerianul Benkirat – eliminat după fluierul de final al meciului de etapa trecută, după o ieşire nervoasă la adresa adversarilor. Şi formaţia noastră are două absenţe certe, cele ale lui Flavius Iacob (eliminat în primele 20 de minute ale jocului cu CSU Alba Iulia) şi Antonio Bradu, care a încasat al patrulea cartonaş galben al sezonului. În schimb, va fi apt de joc şi Alexandru Neacşa, dar va reveni la dispoziţia lui Florin Maxim şi Ştefan Lefter – după acţiunea Naţionalei Under 19 a României din Malta.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei. Meciul va fi transmis, în direct, pe canalul nostru de youtube. În celălalt meci al primei runde din play-off, Unirea Ungheni – Metalurgistul Cugir.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *