Ultima joc din sezonul regular: deplasare „scurtă” la Alba Iulia

Ultima etapă a sezonului regular programează, mâine, o deplasare scurtă la Alba Iulia, pentru duelul cu Clubul Sportiv Universitar din localitate. Duelul are loc de la ora 15:00, pe arena „Cetate” din oraşul Marii Uniri.

Corviniştii şi-au pus în gând să încheie prima parte a campionatului fără eşec şi sunt la 90 de minute distanţă de a reuşi acest lucru. Până acum, echipa noastră a bifat 16 victorii şi o singură remiză şi pleacă spre judeţul vecin cu un moral bun, mai ales după ce runda precedentă a trecut cu 6-0 de Viitorul Cluj-Napoca. Gazdele confruntării de mâine au cedat pentru prima dată în 2023, etapa trecută, 1-3, la Târgu Mureş, asta după ce începuseră anul cu un succes nescontat, 1-0, acasă, cu Unirea Ungheni – una dintre echipele cu pretenţii la locul doi în seria noastră.

Pe locul 7 în clasament, gazdele de la CSU au un parcurs extrem de oscilant în campionat, nereuşind să lege două rezultate pozitive de cinci etape, timp în care au „funcţionat” pe sistemul o victorie-o înfrângere. Practic, singura perioadă în care au reuşit un şir de trei partide la rând fără eşec a fost la finalul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, când au înregistrat două remize şi o victorie la Ocna Mureş – parcurs care a venit după înfrângerea suferită pe arena „Michael Klein”. Pe 22 octombrie, alb-albaştrii treceau cu 2-0 de CSU, graţie reuşitelor lui Garutti şi Lupu, într-un meci în care oaspeţii noştri jucau cu un om în minus din minutul 58, după eliminarea lui Kilyen. A fost succesul care punea capăt unui tur de campionat cu victorii pe linie pentru Corvinul!

Victorii „la zero” în judeţul vecin

Va fi al patrulea duel al formaţiei noastre în judeţul Alba, acolo unde am câştigat precedentele trei meciuri, toate la zero (4-0 la Ocna Mureş, 3-0 cu CSM Unirea şi 1-0 la Cugir). „Știm că întâlnim liderul, o formaţie extrem de valoroasă pentru acest nivel competiţional. În același timp, ne dorim să fim prima echipă care reuşeşte să învingă Corvinul Hunedoara”, a precizat, pentru ziarulunirea.ro, antrenorul Mihai Manea. Albaiulienii nu pot conta pe Frențiu (accidentat), iar la vizitatori va lipsi Lefter (convocat de Alexandru Pelici la reprezentativa Under 19 a României), în vreme ce Alexandru Neacşa şi Antonio Vlad au revenit după probleme medicale, dar e posibil să fie menajaţi şi pentru acest joc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *