Remiză albă în ultimul test. Fără înfrângere în perioada de pregătire

Formația noastră a pus punct partidelor de verificare din presezon cu o remiză albă pe terenul celor de la CSM Reșița. Pe arena „Mircea Chivu” din Valea Domanului, cei doi lideri ai seriilor a opta şi a noua şi-au împărţit ocaziile importante de gol, la ultimul test înainte de duelurile „pe puncte” de la finele săptămânii viitoare.

Confruntarea de la Reşiţa a fost una destul de echilibrată, cu un plus de posesie pentru corvinişti, care au stat o bună parte din joc, mai ales în prima repriză, în jumătatea adversă, ţinând rossonerii departe de buturile proprii. Cu toate acestea, ocaziile mai clare de gol au apărut dincolo de prima jumătate de oră. Cea mai mare a primei părţi i-a aparţinut lui Hergheligiu, care a trimis pe lângă, din zece metri, după ce „culcase” un adversar şi primisese mingea după o combinaţie rapidă între Elton şi Neacşa (36).

Şi în repriza a doua, jocul defensiv al alb-albaştrilor a fost aproape la fel de solid, în vreme ce pe ofensivă, Neacşa a ratat primele ocazii ale actului secund, în minutele 46 şi 47, fiind blocat, de fiecare dată, de portarul gazdelor, care a respins reluările „decarului” nostru din interiorul şi de la marginea careului. Hunedorenii au mai avut încă o oportunitate bună de a deschide scorul, în minutul 72, prin Coman, al cărui şut din careu – lateral dreapta, a fost respins în corner de portar, fază la care Curtean a „furnizat” mingea peste apărarea reşiţeană. În ultimul sfert de oră, gazdele au avut şi ele câteva ocazii de a deschide scorul, Blaga având două intervenţii bune,  la câteva minute distanţă una de alta, în vreme ce la o a treia fază mingea a fost trimisă alături, din unghi, de unul dintre atacanţii cărăşenilor.

S-a încheiat, în cele din urmă, 0-0, iar Corvinul pune capăt meciurilor de verificare, fără eşec! În cele 10 amicale, alb-albaştrii au bifat 5 succese şi tot atâtea remize, primind doar cinci goluri.

Favoriţii revin la jocurile oficiale, vineri, 10 martie, de la ora 15:00, când primesc replica celor de la ACS Târgu Mureş, în runda a 16-a, pe arena „Michael Klein”.

Declaraţia antrenorului nostru principal, Florin Maxim, poate fi ascultată mai jos:

Corvinul (prima repriză): Lefter – A. Vlad, Garutti, Elton, Neacșa – Mitran, Chindriș (cpt.), Bradu, Pîrvulescu – Hergheligiu, Coman

Corvinul (a doua repriză): Blaga – Pîrvulescu, Pop, Elton, Mar – Chindriș (cpt.), Bradu – Neacșa, Curtean, Mercioiu – Lupu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *