Revenim la meciurile “pe puncte”. Primul adversar din 2023, ACS Târgu Mureș

Corviniștii reiau seria meciurilor oficiale, mâine, pe arena “Michael Klein”, în compania celor de la ACS Târgu Mureș. Meciul cu ocupanta locului 7 în serie va avea fluierul de început la ora 15, accesul general este liber, iar lovitura-simbolică de start va fi dată de un robot creat special pentru acest lucru, de trei elevi ai Liceului Teoretic “Traian Lalescu” din oraș.

25 de puncte și șase poziții în clasament ne despart de adversarii noștri din Târgu Mureș, formație în față căreia ne-am impus și în turul campionatului, cu 3-2. Victoria s-a conturat pe final de meci, grație reușitei lui Coman (care a reușit o “dublă” în acel joc), celălalt gol aparținându-i lui Lupu. Pentru târgmureșeni au marcat, atunci, Gliga și Lupuleț.

Florin Maxim are la dispoziție întreg lotul pentru duelul de mâine de la Hunedoara, excepție făcând Flavius Iacob, care este suspendat. De partea cealaltă, ACS Târgu Mureș ajunge pe Cerna cu mai multe noutăți în lot, în urma transferurilor făcute în această iarnă. Alb-vișinii se bazează, printre alții, și pe Amir Jorza, fost jucător la UTA, dar care în sezonul precedent a evoluat la CSM Zalău, dar și pe Norbert Csiki, Kornel Kulcsar și Osei Clinton, fotbaliști transferați la Târgu Mureș de la formații din liga secundă maghiară, precum și pe Marius Barabas, adus de la divizionara secundă FK Csikszereda.

Duelul cu ACS Târgu Mureș e primul din cele două pe care echipa noastră le susține pe teren propriu în această perioadă. Cealaltă confruntare va fi sâmbăta viitoare, în compania celor de la Viitorul Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *