Cel mai clar succes din amicalele de până acum, la final de cantonament!


Corviniștii au pus punct cantonamentului arădean cu un amical susținut în compania ocupantei locului 7 în ierarhia Seriei a opta, Phoenix Buziaș. „Corbii albaştri” s-au impus cu 3-0 (1-0), obţinând astfel cel mai clar succes din testele iernii, până acum.
Prima ocazie a partidei de pe arena „Motorul” a aparţinut timişenilor, însă Lefter s-a descurcat excelent, într-o situaţite de „unu la unu” cu un adversar (8). Treptat, echipa noastră şi-a intrat în ritm şi a trecut la conducerea jocului şi, implicit, în avantaj, după o fază cursivă: Curtean a dat drumul unei mingi în flancul stâng, unde Pîrvulescu şi Lupu au combinat în viteză, cel din urmă a trimis cu exteriorul în marginea careului, iar de acolo, Mitran, pe fază, a făcut 1-0 (23)! Până la pauză, „corbii albaştri” au mai avut o serie de cornere, rămase însă fără rezultat, în vreme ce Pîrvulescu a trimis, din interiorul careului, spre colţul lung, dar portarul advers a respins în afară (40).
Şi actul secund a început tot cu o primă oportunitate pentru Phoenix, în urma unei acţiuni purtate în flancul drept şi a unei centrări trimise însă, cu capul, peste poartă, din zona punctului cu var (48). Corviniştii au rămas la control, cu o posesie superioară, mai ales în primele 20 de minute ale reprizei secunde, însă fără a avea ocazii importante de poartă. Chiar şi aşa, băieţii lui Florin Maxim au făcut 2-0, în urma unui corner, Elton trimiţând, simplu, cu capul în poartă, din interiorul careului (69). Peste alte zece minute s-a făcut 3-0, după ce Hergheligiu a transformat, cu lejeritate, un penalty dictat de arbitru în urma unui fault în careu asupra lui Iacob. Cei doi au fost aproape de a colabora şi pentru golul cu numărul patru, „China” trimiţând bine în careu pentru „Herghe”, însă acesta a reluat peste poartă, deşi era liber (84). S-a încheiat 3-0, cel mai clar succes din amicalele de până acum, după o prestaţie convingătoare a echipei noastre.
Alb-albaştrii se întorc la Hunedoara, în această după-amiază, vor avea câteva zile libere, apoi vor reveni la antrenamente. Miercuri vor susţine şi ultimul meci de verificare al iernii, împotriva celor de la CSM Reşiţa, locul de disputare urmând să fie comunicat în curând. Vă reamintim, campionatul Ligii a III-a se reia pe 11 martie, când Corvinul va juca, pe teren propriu, în compania celor de la ACS Târgu Mureş (ora 15).
Mai jos puteţi asculta concluziile antrenorului nostru, Florin Maxim:

Corvinul Hunedoara (prima repriză): Lefter – A. Vlad, Elton, Garutti, Mar – Neacșa, Chindriș (cpt.), Curtean, Pîrvulescu – Lupu, Mitran.
Corvinul Hunedoara (a doua repriză): Blaga – Iacob, Garutti (Elton) (A. Vlad), Pop, Neacșa (Mitran) – Hergheligiu, Bradu, Chindriș, Curtean (Mar) – Coman, Mercioiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *