Două meciuri, două victorii, acelaşi scor

Echipa noastră a disputat al doilea triunghiular din cantonamentul arădean. Alb-albaștrii s-au impus, cu același scor, 2-1, în fața celor de la Progresul Pecica și CSC Ghiroda, formații clasate pe locul șase și trei în Seria a opta a Ligii a III-a.

Pentru primele 50 de minute, „corbii albaştri” au jucat împotriva arădenilor de la Progresul Pecica şi au început bine, cu o primă oportunitate ratată de Garutti, căpitanul nostru în această partidă, care a trimis cu capul, alături, din doar câţiva metri, o centrare venită de la Hergheligiu. Amfitrionii au fost surprinşi la una dintre puţinele faze de atac ale arădenilor, care au deschis scorul cu o super-execuţie, şut de la 50 de metri, direct sub bară! Egalarea a venit aproape instantaneu, de la Hergheligiu, care a transformat, cu siguranţă, un penalti dictat pentru un henţ în careu. Au urmat, apoi, două şanse bune de a marca, ambele prin Lupu, pentru ca după aceea acelaşi Hergheligiu să înscrie, din întoarcere, din interiorul careului, cu un şut în cros (24). Finalul celor 50 de minute au adus alte oportunităţi bune de a marca, prin Curtean, Coman şi Mercioiu – ultimul ţintind bara, dar şi una prin juniorul Mihăilă, care n-a ajuns la o minge lungă trimisă de Hergheligiu, la câteva secvenţe după ce a intrat pe teren.

Şi în al doilea meci, băieţii lui Florin Maxim au arătat la fel de bine, mai ales din punct de vedere defensiv, adversarii din Timiş ajungând foarte rar la poartă. În aceste condiţii, în primele 15 minute, alb-albaştrii au avut trei oportunităţi bune prin Chindriş, Pîrvulescu şi Mitran, care au „anunţat” cumva reuşita lui Chindriş, venită după o „aşezare” în careu de la Iacob (36). Contrar cursului jocului, Ghiroda a egalat prin Mura, două minute mai târziu – şut puternic în vinclu din interiorul careului – dar egalitatea nu a durat decât patru minute, pentru că Neacşa a marcat, din lovitură liberă, cu concursul lui Mosoarcă, stabilind scorul final al celui de-al doilea duel, 2-1.

Corviniştii mai rămân în cantonament până vineri, zi în care îi vor pune capăt cu un nou meci de verificare, disputat în compania celor de la Phoenix Buziaş, de la ora 12:00, tot pe arena „Motorul”.

Declaraţia antrenorului nostru principal, Florin Maxim, poate fi ascultată interviul de mai mai jos:

Corvinul Hunedoara (în meciul cu Progresul Pecica): Roman – Lupuşor, A. Vlad, Garutti (cpt.), Mar – Hergheligiu, Curtean, Bradu (Chindriş), Pîrvulescu (Mitran) –Mercioiu, Lupu (Coman)

Corvinul Hunedoara (în meciul cu Ghiroda): Blaga – Iacob, Pop, Elton, Neacşa – Mitran, Bradu, Chindriş (cpt.), Pîrvulescu – Coman, Lupu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *