Scor alb, la puterea a doua. Fără goluri, în amicalele cu FC Bihor şi Crişul

Corviniştii au susţinut, astăzi, primul din cele două triunghiulare amicale stabilite pentru cantonamentul de la Arad. Ambele partide, cu FC Bihor şi Crişul Chişineu-Criş – întinse pe durata a 50 de minute fiecare – s-au încheiat cu acelaşi scor, 0-0.

Primele 50 de minute jucate împotriva celor de la F.C. Bihor (locul trei în seria a zecea) au fost destul de intense, cu un ritm bun de joc, dar în care ambele formaţii s-au anihiliat reciproc. S-a jucat mai mult în zona mediană, cele două defenisve blocând bine acţiunile iniţiate, fie pe contraatac, fie poziţional. Trebuie spus că ambele formaţii se află în plină pregătire – bihorenii efectuând deja stagiul de pregătire din această iarnă, în vreme ce echipa noastră se află în plin cantonament – unul cu două antrenamente zilnice.

Şi în cel de-al doilea joc tot echipa noastră a fost în control, cu un plus de posesie, cea mai clară ocazie de gol venind de la Alexandru Curtean, care a trimis puternic în bară, din afara careului, după un corner respins de defensiva ocupantei locului patru în seria a opta. În rest, ocaziile mai clare de poartă s-au lăsat aşteptate, la ambele buturi, astfel că şi acest test s-a încheiat tot fără goluri.

„Corbii albaştri” îşi continuă pregătirea specifică stagiului de la Arad şi vor intra la joc, din nou, marţea viitoare, tot în cadrul unui triunghiular, în care vor întâlni – tot pe arena „Motorul” – CSC Ghiroda şi Progresul Pecica, alte două formaţii care vin din seria a opta a Ligii a treia.

„Astăzi a fost prima dată când s-a simţit, din plin, oboseala acumulată în această perioadă, una cu câte două antrenamente pe zi. Nu am fost foarte proaspeţi, am fost greoi, fără limpezime în atac. În apărare am stat destul de bine, drept dovadă că şi adversarii noştri nu au ajuns decât foarte greu şi în puţine rânduri la poartă. Cred că, de fapt, acesta este cel mai îmbucurător lucru din triunghiular, că şi aşa, destul de încărcaţi, obosiţi, am stat bine şi nu le-am dat şansa să ajungă uşor la poarta noastră. Teste utile, până la urmă, am mai spus-o, gândul nostru e să pregătim echipa pentru alt moment al sezonului, nu pentru acum”, a spus Florin Maxim.
„Băieţii ştiu că nu facem rabat de la efort în această perioadă, dar sunt mulţumit de cum se prezintă. Vor avea două zile mai uşoare acum, apoi revenim la cele două antrenamente zilnice înaintea jocurilor cu Ghiroda şi Progresul Pecica, de marţi”
, a mai adăugat antrenorul nostru principal.

Corvinul Hunedoara (în primul meci): Blaga – Iacob, Garutti, Elton, Neacşa – Hergheligiu, Curtean, Bradu, Pîrvulescu – Mercioiu, Lupu

Corvinul Hunedoara (în al doilea meci): Lefter (Roman) – A. Vlad, Pop, Elton, Mar – Mitran, Chindriş, Curtean, Pîrvulescu – Coman, Mercioiu

*au intrat, pe parcurs, şi ceilaţi jucători disponibili.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *