În continuare, neînvinişi în testele iernii. „Corbii” şi Şoimii, la egalitate

Corviniştii rămân neînvinşi în partidele de pregătire din această iarnă. Echipa noastră a remizat, 1-1, cu Şoimii Lipova – a doua clasată în seria a opta, la capătul primului joc amical din cantonamentul de la Arad.

Pe o vreme excelentă pentru fotbal, meciul de pe suprafaţa sintetică a arenei „Motorul” a fost unul plăcut ochiului, mai ales în prima parte! Una începută abrupt de formaţia noastră, care a avut două şanse bune de a deschide scorul în primele 15 minute. Mai întâi prin Chindriş – al cărui şut de la 20 de metri a trecut, de puţin alături – apoi prin Lupu, care a trimis peste poartă, din careul mic, o minge venită pe jos din flancul stâng, de la Mitran. „Corbii albaştri” şi-au mai trecut în cont, apoi, alte două oportunităţi de a marca, de fiecare dată, prin acelaşi jucător: Andrei Hergheligiu. Purtătorul tricoului cu numărul 14 a fost blocat, la timp, în interioriul careului (24), iar la faza imediat următoare a trimis pe lângă, din lateral dreapta (25).

Replica arădenilor a venit în minutul 36, când Susan a făcut 1-0, cu o execuţie frumoasă, din lovitură liberă, de la 18 metri – zonă centrală, însă avantajul n-a durat prea mult. Bradu a restabilit egalitatea, cinci minute mai târziu, cu un şut bine-plasat de la 20 de metri, acesta fiind, de altfel, şi rezultatul pauzei. Actul secund s-a jucat, în mare, sub aceleaşi coordonate, doar că ocaziile importante de gol au fost mai puţine. Cea mai notabilă, în dreptul echipei noastre, a venit în minutul 75, de la Alex Curtean, al cărui şut puternic de la 25 de metri l-a pus în mare dificilutate pe portarul advers. Finalul de meci l-am abordat cu o echipă în care s-au regăsit şase juniori, iar scorul final a rămas cel stabilit la pauză, 1-1.

Rămânem cu un bilanţ pozitiv în amicalele din această perioadă, cu două remize şi două victorii până acum: 2-2 cu Viitorul Târgu Jiu şi 1-1 cu Şoimii Lipova, respectiv 1-0 cu Poli Timişoara şi 2-0 cu CSM Reşiţa. Alb-albaştrii îşi vor relua pregătirea specifică din cantonament, urmând ca sâmbătă să întâlnească FC Bihor (locul 3 în seria a 10-a) şi Crişul Chişineu-Criş (locul 4 în seria a opta), într-un triunghiular amical.

Declarație Florin Maxim

Corvinul (în prima repriză): Lefter – Iacob, Elton, Garutti, Neacşa – Hergheligiu, Bradu, Chindriş (cpt.), Mitran – Lupu, Coman.

Corvinul (a doua repriză): Roman – Iacob, Pop, A. Vlad, Mar – Neacşa, Curtean, Chindriş, Pîrvulescu – Mercioiu, Coman. Au mai intrat: Lupuşor, Hergheligiu, Bradu, Lupu, Pocioian, Mihăilă, Achim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *