23 de jucători, în cantonament | Pregătirea centralizată, la Arad

Echipa noastră ia, mâine, calea Aradului pentru cantonamentul din această iarnă, care se va întinde până pe 24 februarie. 23 de jucători fac parte din lotul alb-albastru care se va pregăti sub comanda lui Florin Maxim, Cristian Preda şi Cătălin Ojiga. Printre aceştia se numără şi doi juniori din cadrul Centrului nostru juvenil!

„Corbii albaştri” vori fi cazaţi la Hotel Gio şi îşi vor desfăşura antrenamentele pe arena „Motorul” urmând ca, dincolo de pregătirea fizică specifică acestei perioade, să susţină şi câteva partide de verificare. Prima dintre acestea, miercuri, 15 februarie, în compania celor de la Şoimii Lipova – ocupanta locului secund în seria a şaptea a Ligii a treia (ora de start va fi comunicată ulterior). Vor urma, apoi, două „triunghiulare”, pe 18 februarie – alături de FC Bihor (locul trei în seria a zecea) şi Crişul Chişineu Criş (locul 4 în seria a opta), respectiv 21 februarie, în compania celor de la CSC Ghiroda (locul 3 în seria a opta) şi Progresul Pecica (locul şase în aceeaşi serie).

„Am mai spus-o şi cu alte ocazii, am ales un cantonament în Arad pentru că acolo vom beneficia de condiţii foarte bune de pregătire, mai ales pentru că ne vom antrena şi pe arena „Motorul”, unde e o suprafaţă sintetică foarte bună. Bineînţeles, un alt factor, la fel de important, e cel legat de adversarii pe care putem să îi întâlnim în aceste teste, echipe din zonă, care sunt, în mare, angrenate în lupta pentru play-off, la acest nivel. Îmi doresc să fim feriţi de accidentări şi, pot spune că, dacă băieţii se vor prezenta şi în acest cantonament cum au făcut-o până acum, vom avea foarte multe de câştigat”, a spus antrenorul echipei noastre, Florin Maxim.

Din lotul deplasat la Arad fac parte şi doi jucători din Centrul de Copii şi Juniori. Este vorba de Alexandru Mihăilă, născut în 2007, şi de Mario Achim (născut în 2006), care au şi semnat, recent, contracte de profesionişti cu echipa noastră (alături de Sebastian Ion, Alexandru Predică şi Darius Botoşneanu). 

De asemenea, mai trebuie spus că echipa noastră a renunţat la serviciile lui Denis Blickling, care s-a înţeles cu Crişul Chişineu Criş, echipă unde va putea bifa mai multe minute în acest sezon. 

Vă reamintim, la întoarcerea din stagiul de pregătire, echipa noastră mai are de disputat alte două meciuri amicale cu Phoenix Buziaş (24 februarie) şi CSM Reşiţa (1 martie). Campionatul Ligii a treia se reia pe 11 martie, când echipa noastră va primi vizita celor de la ACS Târgu Mureş, în etapa a 16-a.

Lotul Corvinului în cantonament:

Portari: Ştefan Lefter, Darius Roman, Cristian Blaga

Fundaşi: Flavius Iacob, Sebastian Lupuşor, Ionuţ Pop, Antonio Vlad, Rafael Garutti, Elton da Silva, Adrian Mar, Alexandru Neacşa

Mijlocaşi: Andrei Hergheligiu, Antonio Bradu, Marius Chindriş, Alexandru Curtean, Nicolae Pîrvulescu, Rafael Pocioian, Timotei Mitran, Paul Mercioiu

Atacanţi: Marius Coman, Marius Lupu, Mario Achim*, Darius Mihăilă*

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *