Bun venit, Cătălin Ojiga!

Clubul nostru are un nou preparator fizic. Este vorba de Cătălin Ojiga, care vine la Corvinul după ce a făcut parte, ultima dată, din staff-ul tehnic al celor de la CSC Şelimbăr. De altfel, el are în CV o promvoare în liga secundă cu gruparea sibiană, reuşită pe vremea când Florin Maxim era pe banca acestora.

În vârstă de 35 de ani, Cătălin Ojiga vine la Hunedoara după ce clubul nostru a încetat raporturile contractuale cu Daniel Stan, cel care s-a ocupat de pregătirea fizică a echipei noastre încă din sezonul trecut şi căruia îi mulţumim, pe această cale, pentru toată munca şi efortul depus în alb-albastru şi îi urăm multă baftă pe viitor.

Revenind la noul nostru preparator fizic, acesta se reîntâlneşte la Hunedoara cu Florin Maxim şi Cristian Preda (antrenorul nostru cu portarii) dar şi cu mai mulţi jucători cu care a colaborat în judeţul Sibiu. „Mă bucur să mă aflu, aici, la Hunedoara, unde am întâlnit un grup frumos, unit şi sunt convins că vom face treabă bună. Îl ştiam foarte bine pe Max, dar şi pe unii dintre jucători, cu care am mai lucrat în trecut, astfel că şi acest aspect a contat în alegerea mea. Îmi doresc foarte mult să fiu parte integrantă în îndeplinirea obiectivului impus şi să facem pasul, împreună, spre liga a doua”, a spus Cătălin Ojiga, care a început şedinţele de pregătire cu echipa, imediat după amicalul susţinut la Timişoara, cu Politehnica.

Multă baftă, Cătălin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *