Victorie amicală pe „Dan Păltinişanu”!

Echipa noastră a câștigat al doilea amical susținut în această iarnă. „Corbii albaştri” s-au impus cu 1-0, la Timişoara, în faţa divizionarei secunde Politehnica, la capătul unui joc disputat pe arena „Dan Păltinişanu”. Marius Coman a marcat unicul gol al întâlnirii, în repriza secundă. 

Aflate la primul joc pe suprafaţă naturală în noul an, ambele echipe au arătat poftă de joc şi un ritm susţinut, încă din startul jocului. Unul care a fost echilibrat, cu câteva şarje ofensive ale gazdelor, „rezolvate” însă foarte bine de defensiva noastră şi de Ştefan Lefter. La poarta opusă, fostul nostru goalkeeper, Denis Moldovan, a avut de lucru la şutul din 16 metri al lui Hergheligiu, pe care l-a respins în corner, de sub „transversală”, celelalte oportuntăţi aparţinându-le lui Coman şi Elton – ultimul după o fază fixă.

În actul secund, echipa noastră a trecut la conducerea jocului şi după cinci minute de la restart, Marius Coman a profitat de o greşeală a lui Moldovan şi, pe fază, a făcut 1-0. De aici încolo, băieţii lui Florin Maxim au rămas sus, în jumătatea adversă,  şi, pe rând, Mitran (în două rânduri!) şi Lupu au avut şansa majorării avantajului, primului fiindu-i refuzat şi un penalty, aproape de finalul jocului. S-a încheiat 1-0 pentru Corvinul, care bifează al doilea rezultat pozitiv în faţa unui adversar din liga secundă, după 2-2 cu Viitorul Târgu Jiu. Marţea viitoare, vom disputa un nou test, tot pe teren străin, în Valea Domanului, cu CSM Reşiţa – liderul seriei a opta din Liga a III-a.

Corvinul (prima repriză): Lefter/Blaga – Lupuşor (Iacob), Garutti, Elton, Neacşa – Hergheligiu, Chindriş (cpt.), Bradu, Blickling (Pîrvulescu) – Mercioiu, Coman.

Corvinul (a doua repriză): Blaga/Roman – Iacob, Pop, A. Vlad, Mar – Mitran, Curtean, Pocioian, Pîrvulescu – Coman/Lupu, Mercioiu

Declaraţia antrenorului nostru principal, Florin Maxim, este disponibilă pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *