Bun venit, Élton Constantino da Silva!

Fotbalistul brazilian în vârstă de 33 de ani este noul jucător al echipei noastre. El a semnat un contract valabil până în vara acestui an, cu opțiune de prelungire, și se întoarce în fotbalul românesc, după experiențele precedente de la Pandurii Târgu Jiu și FC Voluntari, grupări pentru care a evoluat în prima ligă.

„Sunt foarte fericit că am ajuns, aici, la Hunedoara, să fac parte din acest proiect frumos. Gândul meu prioritar este să ajungem în liga a doua şi, de ce nu, şi mai sus. Ştiu că la echipă e şi Rafael Garutti, am vorbit puţin, nu îl ştiam de dinainte, dar de abia aştept să ne cunoaştem. Am venit cu sufletul deschis la Corvinul şi sper ca în vară să ne bucurăm de promovare”, a spus Élton.

Fratele geamăn al fundașului celor de la UTA, Erico da Silva, a jucat în România, pentru Pandurii, timp de două sezoane (2013-2015), apoi a trecut și pe la FC Voluntari (bifând, în total, peste 40 de apariții în prima ligă), înainte de a se transfera, în Lituania, la FC Zalgiris, cu care a câștigat Cupa și Supercupa. După experiența din prima ligă lituaniană, Élton s-a întors în țara sa natală, unde a jucat pentru Ferroviária, São Bento, Mirassol, São Caetano, AméricaRN, Hercílio Luz-SC și Metropolitano, formație din liga a doua braziliană de la care ajunge, acum, la Hunedoara.

Élton poate evolua atât ca mijlocaș la închidere, cât și ca fundaș central și este al doilea brazilian din lotul nostru, după Rafael Garutti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *