Bun venit, Alexandru Curtean!

Experimentatul mijlocaș a semnat o înțelegere valabilă până în vara acestui an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu gruparea noastră. În vârstă de 35 de ani, Alexandru Curtean ajunge la Hunedoara după o experiență la CSC Șelimbăr, echipă cu care a promovat și pentru care a evoluat în liga secundă.

„Sunt foarte bucuros să fiu la Hunedoara. Am urmărit parcursul echipei şi anul trecut şi anul acesta, mai ales că am mulţi prieteni aici, foşti colegi. Nu îmi place să lungesc prea mult vorba, ştiu foarte bine pentru ce am venit, ce se aşteaptă de la mine, şi le mulţumesc celor din conducere şi din staff pentru încrederea oferită. De abia aştept meciurile oficiale, suntem cu toţii cu gândul la promovare. Sigur că a contat în alegerea făcută şi faptul că am mai lucrat cu Max, de altfel, am fost şi colegi la Timişoara, am promovat împreună la Şelimbăr şi sper să repetăm acest lucru şi aici, la Hunedoara. Sunt convins că am făcut o alegere foarte bună”, a spus Alex Curtean.

Jucătorul originar din Sibiu a semnat cu echipa din comuna sibiană, inițial numită Viitorul Șelimbăr, în vara anului 2019, iar după un sezon a reușit alături de aceasta o promovare istorică în Liga a doua, sub comanda lui Florin Maxim. În ediția trecută de campionat, Alexandru Curtean a bifat 21 de meciuri și a marcat 3 goluri, iar în sezonul actual al eșalonului secund, din care au trecut 16 etape, a prins 11 partide în tricoul „călăreţilor roşii”.

De-a lungul carierei sale, Alexandru Curtean a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din România: Poli Timișoara, Dinamo București (cu care a cucerit Cupa și Supercupa României), Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt. De asemenea, a evoluat și în străinătate, pentru FC Atyrau, în Kazakhstan, și Botev Plovdiv în Bulgaria.

La nivelul primei ligi din România, mijlocașul are aproximativ 200 de meciuri și a marcat peste 20 de goluri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *