Bun venit, Denis Blickling!

Mijlocaşul în vârstă de 17 ani este noul jucător al echipei noastre. El a semnat o înțelegere valabilă până în această vară cu Corvinul și ajunge la Hunedoara de la divizionara secundă CSC Dumbrăviţa, de care s-a despărţit în această iarnă după ce se alăturase lotului grupării timişene în vară.

„Pentru mine e un pic mai aparte şi pentru că m-am întors acasă, dar mai ales pentru că am ajuns la o echipă de tradiţie. Îmi doresc foarte mult să bifez o promvoare în liga secundă, iar pe plan personal să prind cât mai multe jocuri, pentru că mi-am dorit şi la Dumbrăviţa să am mai multe meciuri în picioare, la liga secundă, să demonstrez că merit să fiu la aces nivel. Să fiu sincer, nu m-am gândit niciodată că o să ajung să evoluez pentru Corvinul, dar voi savura acest moment şi sper ca, în vară, să ne bucurăm cu toţii de pasul spre a doua ligă”, a declarat Blickling.

Originar din Valea Jiului, Denis a bifat două jocuri în acest sezon la nivelul ligii secunde. El a evoluat, înainte de a ajunge în lotul nou-promovatei de lângă Timişoara, şi în liga a treia, la Gloria Lunca Teuz Cermei, fiind cooptat anterior şi la Viitorul Arad, acolo unde a petrecut o perioadă din juniorat.

Bine ai venit, Denis şi multe succese în alb-albastru!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *