Victorie spectaculoasă a echipei secunde, în faţa Daciei Orăştie

Liga a patra – etapa a 14-a:

Corvinul 1921 Hunedoara – CSM Dacia Orăștie 5-4

Au marcat: Mitran 3, Buș, Achim

Eliminat: Ion (76)

Corvinul (antrenor Mircea Alic Jr.): Conig – Prejban (67, Săndulache) (85, Bejenaru), Predică, Hlubik, Ion – Lingurar (46, Achim), Botoșneanu, Pocioian, Andre (67, Mailat) – Buș (73, Czirjek), Mitran

Echipa secundă a clubului nostru a avut parte de o confruntare spectaculoasă pe arena „Michael Klein”. Alb-albaştrii au condus cu 3-1 şi 4-2, dar au fost egalaţi în doar două minute (76, 78), după eliminarea lui Ion, astfel că finalul a fost unul extrem de încins. Diferenţa a făcut-o însă Mitran, care a bifat astfel un hattrick şi a ţinut toate punctele la Hunedoara, lăsând la patru puncte în urmă echipa din Orăştie în clasamentul Ligii a patra. Băieţii lui Mircea Alic Jr. sunt pe locul trei, cu 27 de puncte, patru mai puţin decât Minerul Lupeni, şi şapte faţă de liderul din Geoagiu, pe terenul căruia vor evolua sâmbătă, 10 decembrie, în ultimul joc oficial al lui 2022.

**

Pe de altă parte, echipa Under 19 a clubului nostru a cedat manşa tur a semifinalei Cupei României, cu CSM Deva, 0-1, într-un meci disputat la mijlocul săptămânii trecute. Calificarea se joacă pe 7 decembrie, la Deva, acolo unde cele două se vor întâlni, din nou, cu startul meciului programat la ora 14:00. În ultimul act s-a calificat deja CSM Jiul Petroşani. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *