Săptămână cu victorii pe linie!

Liga a IV-a Hunedoara – etapa a 12-a:

Corvinul 1921 Hunedoara – Inter Petrila 6-3 (3-1)

Au marcat: Botoşneanu (36), Buş (38), Predică (40, 65), Czirjek (61, 62). 

Corvinul Hunedoara (antrenor Mircea Alic Jr.): Conig – Lupuşor (46, Săndulache), Predică, Hlubik (67, Prejban), Ion – Lingurar, Botoşneanu, Pocioian (62, Andre), Mailat – Buş (77, Buţă), Czirjek (67, Uducă)

Echipa secundă a ajuns la şase meciuri la rând fără înfrângere în campionat, după succesul cu adversarii din Valea Jiului. Cu un moral bun după victoria din runda precedentă de la Deva, alb-albaştrii au început cu frâna de mână trasă, au fost conduşi din minutul 16, dar până la pauză au „rezolvat” meciul, cu trei goluri într-un interval de şase minute. La reluare a fost şi mai bine, odată ce Czirjek (dou goluri într-un minut) şi Predică au făcut ca scorul să fie 6-1, finalul de meci fiind unul mai relaxat, cu oaspeţii marcând în două rânduri. Clasaţi pe trei, alb-albaştrii joacă duminică pe terenul liderului Minerul Lupeni – formaţie care a pierdut doar un joc în actualul campionat.

Under 19 – etapa a 12-a:

Corvinul 1921 Hunedoara – CSM Vulcan 10-0 (3-0)

Au marcat: Botoșneanu (11), Bozeșan (26), Ion (44), Achim (53, 65, 66), Predică (60, 83), Czirjek (62), Damian (77)

Corvinul Hunedoara (antrenor Mircea Alic Jr.): Conig – Bejenaru (46, Voricică), Săndulache, Predică, Ion – Lingurar (64, Antonoi), Botoșneanu, Mailat, Răducanu (64, Andre) – Czirjek (64, Damian), Bozeșan (46, Achim)

O nouă etapă, o nouă victorie la scor pentru juniorii Under 19 antrenați de Mircea Alic Jr., care, de data aceasta, au înscris de zece ori în poarta Vulcanului și au bifat al șaptelea succes al campionatului județean. Intrat doar în repriza secundă, Achim a fost în prim-plan, reușind în 20 de minute de la intrare, un hattrick, două dintre reușite venind în interval de nici 60 de secunde! De altfel, „corbii” se pot lăuda cu o perforamnţă aparte în acest joc, în care au marcat cinci goluri în 13 minute! Aflaţi la două puncte în spatele liderului din Deva, alb-albaştrii vor evolua, etapa viitoare, cu Viitorul Şoimuş. 

Juniori Under 17 – etapa a 11-a:

Aurul Brad – Corvinul Huendoara 0-9 (0-3)

Au marcat: Andre (2), Orăşanu, Bozeşan, Antonoi, Constantin, Grosu, Matei, Dârlea

Corvinul Hunedoara (antrenor Raul Spătaru): Bereczki – Buţă, Matei, Grosu, Bartha – Stupu, Orăşanu, Andre – Bozeşan, Constantin, Buhnilă. Au mai intrat: Dârlea, Antonoi, Ciorăscu, Udrică.

Juniorii lui Raul Spătaru au ajuns la 90 de goluri marcate în acest campionat, odată cu cele nouă reuşite din poarta Aurului Brad! Mai mult, „corbii” au doar două goluri primite şi încheie 2022 pe prima poziţie a clasamentului, cu maximum de puncte. Interesant este că în duelul de la Brad, juniorii noştri au avut opt marcatori diferiţi, la ultima partidă oficială din acest an.

De consemnat, juniorii Under 15 au obţinut primul succes din Liga Elitelor, 1-0, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt. Runda viitoare, jucătorii lui Ştefan Mardare vor juca pe terenul celor de la Alma Sibiu.

Un comentariu

  1. Felicitări Robert Andre@

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *