Nouă ne-a plăcut la Cluj! Reuşim scorul campionatului, cu Sănătatea

După ce în tur a punctat de şase ori în poarta „viruşilor verzi”, în jocul de astăzi echipa lui Florin Maxim a marcat de nouă ori! Şi deşi poate părea exagerat, mai putea să înscrie în meciul din runda a 13-a.

Alb-albaştrii şi-au făcut meciul uşor, ca de obicei, încă de la debut. După două şanse ratate de Pop şi Lupu, cel din urmă a şi deschis scorul, în minutul 6, cu un şut simplu din careu, după o pasă filtrantă a lui Hergheligiu. Cinci minute mai târziu, Saroşi a avut egalarea „pe cap”, dar a trimis slab, din careu, iar de aici înainte, Corvinul s-a instalat, în totalitate, la controlul jocului. Hergheligiu (22) a făcut 2-0, dintr-un penalti obţinut de Lupu (faultat de Cotîrlă), iar 120 de secunde mai târziu a „recidivat”, cu o reuşită din careul mic, după o centrare bună din stânga, de la Pîrvulescu. Mijlocaşul de bandă al Corvinului a trecut el, apoi, în rolul marcatorului, după un corner de pe stânga şi o recentrare în careu a lui Pop (32), pentru ca finalul de repriză să mai aducă trei goluri! Coman a făcut 5-0, după o ieşire greşită la offside a gazdelor, Oltean a dat „replica”, după o neatenţie a defensivei noastre, însă la faza imediat următoare, „nouarul” nostru a mai înscris o dată, pe contraatac.

Şi în actul secund terenul „s-a înclinat” spre poarta clujenilor, care au fost nevoiţi să mai scoată mingea de trei ori din plasă. Pîrvulescu a bifat hattrick-ul în primele zece minute ale mitanului secund, de fiecare dată din careu şi, de fiecare dată, după mingi venite de la Coman (48, 54), în vreme ce gazdele au mai marcat o dată prin acelaşi Oltean, la o fază în care defensiva „corbilor” a fost puţin visătoare. În fine, scorul final l-a stabilit cel care a şi deschis tabela: Marius Lupu, care a scăpat unu la unu cu Cotîrlă, l-a driblat cu lejeritate şi a înscris pentru 9-2! Cel mai categoric succes al Corvinului din ultimele sezoane, echipa noastră ajungând la „borna” 46 în actuala stagiune, 15 dintre aceste reuşite fiind marcate doar în poarta Sănătăţii Cluj. 

Sănătatea Cluj (antrenor George Florescu): Cotîrlă – Botond (46, Mureşan), Szolosi (Poenar), Florescu, A. Ştefan – Cobârzan (46, A. Paul), D. Paul, Saroşi (cpt.) (80, Iancu), Paşca –  Vescan (80, Petruş), Oltean.

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Lefter – Iacob, Pop, A. Vlad, Neacşa (57, Mar) – Hergheligiu (57, Mercioiu), Chindriş (cpt.) (76, Borţoneanu), Bradu, Pîrvulescu (69, Mitran) – Lupu, Coman (57, Roşu).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *