După puncte, în „inima” Clujului. „Viruşii verzi”, adversarii din etapa a 13-a

Runda cu numărul 13 programează o nouă deplasare pentru echipa noastră – penultima din acest an. „Corbii” evoluează, mâine, la Cluj-Napoca, împotriva celor de la Sănătatea, formaţie clasată pe penultimul loc al seriei noastre.

Duelul cu gruparea pregătită de fostul internaţional George Florescu vine într-un moment deloc potrivit pentru gazde, care după primul duel direct, din tur, încheiat cu scorul de 6-3 pentru Corvinul, n-a mai reuşit nicio victorie stagională! Clujenii au strâns doar două puncte în ultimele opt partide şi au ajuns pe penultimul loc în serie, cu doar opt puncte, tot atâtea cât ultima clasată, CS Ocna Mureş. 

Medie de aproape trei goluri primite pe meci

„Viruşii verzi” au cea mai slabă defensivă din campionat, cu 33 de goluri încasate până acum (o medie de 2,75 de goluri primite pe meci), statistică la care a „contribuit” şi echipa noastră, care a marcat de şase ori în jocul de la Hunedoara (Hergheligu 3, Coman 2 şi Pîrvulescu). Cu toate acestea, clujenii sunt şi singurii care au reuşit să marcheze de trei ori în poarta noastră, „performanţă” cu care se mai poate lăuda, în campionat, doar Unirea Ungheni, în sezonul precedent (3-3 în judeţul Mureş). Adepţii unui joc deschis, ardelenii au primit şi runda precedentă patru goluri, pe terenul celor de la ACS Târgu Mureş, în vreme ce Unirea Ungheni şi CSM Unirea Alba Iulia au marcat şi ele de câte trei, respectiv patru ori în poarta Sănătăţii. 

Duelul de mâine, programat să înceapă la ora 14:00 se va disputa pe arena „Clujana”, una dintre cele mai vechi baze sportive din Cluj-Napoca. Inaugurată în 1936 şi renovată în 2009, micuţa arenă din apropierea cunoscutei fabrici de încălţăminte a fost, de-a lungul timpului, gazda celor de la Dermata Cluj, CFR Cluj şi – pentru o perioadă scurtă de timp – „U” Cluj, găzduind meciuri de primă şi secundă ligă!

Programul complet al etapei a 13-a:

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Târgu Mureş

Metalurgistul Cugir – CSU Alba Iulia

Avântul Reghin – CS Ocna Mureş

Unirea Ungheni – Viitorul Cluj

Sănătatea Cluj – Corvinul Hunedoara

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *