Victorie (şi) pentru echipa secundă, la Deva

Liga a IV-a Hunedoara – etapa a XI-a:

CSM II Deva – Corvinul II Hunedoara 0-2 (0-0)

Au marcat: Buş 51, Lupuşor 53

Corvinul (antrenor Mircea Alic Jr.): Deak – Lupuşor, Predică (80, Săndulache), Hlubik (cpt.), Ion – Lingurar (90, Stupu), Botoşneanu, Pocioian, Mailat (86, Răducanu) – Buş (90, Constantin), Mitran

Echipa secundă a clubului nostru a câştigat duelul de la Deva, după un meci în care ocaziile clare de gol au fost şi la o poartă şi la cealaltă. Dacă în prima repriză, Deak a avut câteva intervenţii salutare, în actul secund „corbii” au fost mult mai precişi în faţa porţii, iar Buş şi Lupuşor au „închis” meciul într-un interval de 120 de secunde. În afară de cele două reuşite, Mitran, Pocioian, Lingurar sau Botoşneanu au avut şansele lor de a marca pe suprafaţa sintetică de la poalele cetăţii. Aşadar, după 11 runde, echipa secundă urcă pe locul trei în clasament, cu 20 de puncte, la 7 în spatele liderului Minerul Lupeni şi la 5 în spatele celor de la Gloria Geoagiu. 

Under 17 – etapa a X-a:

Victoria Călan – Corvinul Hunedoara 1-12

Au marcat: Uducă 2, Dârlea 2, Buhnilă 2, Mailat, Bartha, Udrică, Buță, Andre și un autogul

Corvinul Hunedoara (antrenor Raul Spătaru): Conig – Bela, Matei, Udică, Răducanu – Stupu, Orășanu, Andre – Antonoi, Uducă, Mailat. Au mai intrat: Buhnișă, Bartha, Dârlea, Buță.

Junorii sub 17 ani ai clubului nostru îşi continuă, neperturbaţi, parcursul perfect din actuala stagiune ajungând la 9 victorii din tot atâtea posibile în întrecerea judeţeană. Băieţii lui Raul Spătaru au marcat 12 goluri la Călan şi au trecut de „borna” de 80 de reuşite în campionat, acolo unde se pot lăuda şi cu o defensivă greu de străpuns, având în vedere cele doar… două goluri primite până acum! „Corbii” joacă mâine, de la ora 15, tot în deplasare, pe terenul celor de la Aurul Brad, ultima clasată – formaţie care a pierdut toate jocurile de până acum, încasând 91 de goluri.

Săptămâna de jocuri ale grupelor de copii şi juniori a cuprins victorii şi în Interligă, pentru Under 13 şi 12 – întreceri unde rezultatele nu se contabilizează, dar şi un eşec, 0-2, în Liga Elitelor cu Interstar Sibiu. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *