Clubul nostru a prezentat, astăzi, un nou jucător!

Faceţi cunoştinţă cu Rareş Jiglea care, deşi suferă de autism, este unul dintre cei mai ambiţioşi, curajoşi şi determinaţi băieţei din câţi există!

La şapte ani, are trei mari pasiuni: Corvinul, anatomia corpului uman şi castelele! Cunoaşte, în detaliu, jocul echipei noastre, jucătorii, meciurile şi datele statistice legate de favoriţii în alb-albastru. Iar astăzi a avut şansa să împărtăşească toate aceste lucruri cu ei!

A pus întrebări, a primit răspunsuri, apoi a predat corviniştilor o veritabilă lecţie de anatomie. Iar asta pentru că micuţul Rareş ştie toate oasele corpului uman, pe care le-a învăţat într-un timp record! Ba mai mult, faptul că s-a născut în oraşul Castelului Corvinilor l-a făcut să vrea să afle poveşti şi despre alte castele din lumea întreagă, detalii pe care le-a înmagazinat, cu mare atenţie, şi pe care le povesteşte ori de câte ori are ocazia!

Iar vizita lui Rareş ne-a înseninat ziua, astfel că i-am oferit, în dar, un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor şi staff-ului tehnic, o eşarfă şi un poster cu favoriţii săi! Şi i-am promis că-l aşteptăm şi-n zi de meci, să ne dea, din nou, o doză consistentă de energie pozitivă!

Mulţumim, Rareş! Eşti unul dintre noi!

Acţiunea de astăzi face parte din Strategia de Responsabilitate Socială fotbalistică şi din politica care priveşte fotbalul pentru toate abilităţile – acţiune care se doreşte a fi permanetizată, în fiecare sezon, cu scopul de a integra clubul în comunitatea locală.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *