Etapa a şasea | Duel cu ocupanta locului doi, pe arena „Michael Klein”

Runda cu numărul șase a campionatului prilejuiește un duel cu Unirea Ungheni, mâine, pe arena „Michael Klein”. Vizitatorii ocupă locul secund în ierarhie, iar o victorie a Corvinului ar însemna distanțarea la nouă puncte față de gruparea din județul Mureș.

Formația pregătită de Flavius Sabău are trei victorii și două înfrângeri până acum, ultima suferită chiar în runda precedentă, acasă, în derby-ul județean cu ACS Târgu Mureș (următoarea adversară a alb-albaștrilor), 0-1. Celălalt eșec a fost înregistrat în chiar prima rundă, în deplasare, 1-2, pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, pe terenul cărora a avut avantaj la pauză. În celelalte trei meciuri, Unirea s-a impus, în ordine, 5-3 cu Sănătatea Cluj, 4-2 cu Unirea Alba Iulia și 2-0 cu Viitorul Cluj. Principalul marcator al formației târgmureșene este Florin Istrate, care are deja patru goluri, în toate partidele în care echipa sa a înscris până acum. 

„Ne aşteaptă un meci dificil, pentru că ei vin după o înfrângere runda precedentă, deci probabil îşi vor dori să se reabiliteze. E o formaţie destul de schimbată faţă de sezonul trecut, dar cred că am reuşit să identificăm câteva puncte mai puţin bune în jocul lor şi sper să arătăm acest lucru în meciul de mâine. Nu-l văd ca un derby neapărat, oricum noi avem acelaşi obiectiv la fiecare joc: victoria!”, a spus antrenorul nostru, Florin Maxim.

Nicio înfrângere în meciurile directe

De şase ori ne-am întâlnit cu formaţia din Mureş în ultimii doi ani, timp în care nu am pierdut niciun joc! Au fost trei victorii ale „corbilor” şi alte trei remize. De altfel, doar anul acesta am disputat patru jocuri. Au fost pe rând: 2-2 (la Ungheni, pe 20 mai), 3-1 (la Simeria, pe 4 mai), 3-3 (la Ungheni, pe 16 aprilie) şi 1-0 (la Hunedoara, pe 19 martie). În 2021, în turul stagiunii precedente, ne-am impus pe terenul Unirii, 4-2, pe 15 octombrie, în vreme ce pe 14 noiembrie 2020 s-a înregistrat şi singurul meci fără gol între cele două. 

Corvinul Hunedoara – Unirea Ungheni are fluierul de start de la ora 15:00. Intrarea generală costă 10 lei, iar părinţii care vor fi însoţiţi de copii nu vor plăti biletul de acces în tribune! Meciul va fi transmis, ca de obicei, pe canalul nostru de youtube.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *