Galop de sănătate cu… Sănătatea Cluj! 

A plouat cu goluri, astăzi, la Hunedoara, în confruntarea din runda a patra cu Sănătatea Cluj. Alb-albaștrii au trecut cu 6-3 de „viruşii verzi” după un meci în care ofensiva a arătat foarte bine.

Iar acest lucru s-a simţit, încă din primele minute, şi era, cumva, de aşteptat, având în vedere că în toate cele trei jocuri disputate de oaspeţi în acest sezon s-au marcat minimum trei goluri! Hergheligiu a fost în centrul atenţiei în primele zece minute, cu două ocazii mari de gol şi cu o reuşită frumoasă (9) – lob peste portar, din 16 metri. Oaspeţii au replicat prin Oltean, însă pe contraatac Pîrvulescu a făcut 2-0 şi a bifat, astfel, primul său gol în tricoul Corvinului. Replica oaspeţilor a venit destul de prompt, iar acelaşi Oltean a redus din diferenţă (17), cu un şut bine plasat din marginea careului, pentru ca Patrick Kallemback Da Silva să facă 2-2, după o greşeală în zona centrală a apărării noastre, în minutul 24. S-a jucat, în continuare, cu „garda jos”, iar Lupu şi Hergheligiu au mai avut două şanse bune de  a marca, cel din urmă găsind însă ţinta pe final de repriză. Mai întâi, după ce a insistat, în careu, la o centrare din stânga a lui Mar (41), apoi de la punctul cu var, după un penalti obţinut de Lupu, în urma unui fault al lui Florescu (45). 

4-2 la pauză, dar „recitalul” ofensiv al celor două echipe a continuat şi în actul secund. L-a „deschis” Pîrvulescu, cu o reluare în plasa laterală, din interiorul careului mic (49) şi l-a continuat Coman, care a reuşit o „dublă” într-un interval de doar zece minute. Mai întâi în urma unei gafe mari a lui Florescu (50), apoi cu o lovitură de cap în lung, după o centrare a lui Lupu, la care Ţărmure a ieşit eronat (60). La buturile opuse, Deak i-a făcut şi el cadou nou-intratului Zărnescu, golul de 6-3 (73), pentru ca până la ultimul fluier să mai aibă două intervenţii bune în faţa lui Goga şi Oltean, în vreme ce la poarta cealaltă Mercioiu, şut alături din careu şi Borţoneanu, reluare în bară din 15 metri, au completat „tablolul” celui mai spectaculos joc al Corvinului din actuala stagiune. 

S-a încheiat 6-3 pentru „corbi”, care au maximum de puncte după patru runde şi care vor evolua, sămbăta viitoare, la Alba Iulia, pe „Cetate”, cu CSM Unirea.

Declaraţiile lui Andrei Hergheligiu, Nicolae Pîrvulescu şi Florin Maxim se găsesc pe canalul nostru de youtube. 

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Deak – Iacob, Garutti, Pop, Mar – Bradu (46 Borțoneanu), Chindriș (cpt.) – Hergheligiu (85 Roșu), Pîrvulescu (87 Mitran), Lupu – Coman (71 Mercioiu).

Sănătatea Cluj (antrenor George Florescu): Țărmure – Pașca, Poenar, Florescu (50 Szolosi), R. Rusu – Cîmpean (65, Goga), D. Paul, A. Ștefan (46 Cobârzan), Saroși (46, Vescan) – Oltean (cpt.), Kallemback (65 Zărnescu).

Rezultatele etapei a IV-a:

ACS Târgu Mureş – CSM Unirea Alba Iulia 1-1

Viitorul Cluj – Unirea Ungheni 0-2

CSU Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 0-0

CS Ocna Mureş – Avântul Reghin 4-3

Corvinul Hunedoara – Sănătatea Cluj 6-3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *