„Corviniştii” au făcut curăţenie, împreună cu voluntarii, la Pădurea Chizid

O parte din juniorii mari ai clubului nostru au luat parte la o amplă acţiune dedicată Zilei Naţionale de Curăţenie şi care s-a desfăşurat în Pădurea Chizid. „Corbii albaştri” au fost însoţiţi şi de coordonatorul Centrului de Copii şi juniori ai CS Corvinul 1921 Hunedoara, Mircea Alic jr.

În total, alături de juniorii clubului nostru, au luat parte aproximativ 200 de copii şi elevi, de la şcoli şi licee din municipiu, care au strâns o cantitate impresionantă de gunoi. „Am ţinut neapărat să luăm parte la această acţiune, pentru că suntem de părere că e nevoie ca juniorii să învețe să prevină astfel de situații. Asta nu e o soluție, să vină cineva să strângă. În mintea lor trebuie implementat faptul că nu trebuie să arunce, să facă mizerie, să risipească. Asta vorbim cu ei şi atunci când suntem în vestiar, sau pe banca de rezerve. Şi, fireşte, şi când nu sunt pe terenul de fotbal”, a spus antrenorul şi coorodonatorul Centrului, Mircea Alic Jr.

Astfel de acţiuni fac parte din strategia clubului nostru privind „respectul pentru mediul înconjurător” şi implicarea sportivilor în comunitatea locală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *