Deja-vu la puterea a treia. Corvinul, încă o victorie la Cugir!

Corvinul a obţinut al treilea succes din tot atâtea jocuri în campionat. Echipa noastră a câştigat, 1-0 (1-0), pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, după un meci pe care l-a controlat în mare parte şi în care Marius Chindriş – autorul unicului gol, a fost „vioara întâi”.

Cea de-a treia deplasare din 2022 la Cugir n-a mai fost la fel de spectaculoasă ca precedentele două, care au „produs” 11 goluri! A fost un joc mult mai echilibrat, dar cu un plus pentru echipa noastră, care, cu excepţia ultimelor minute, a fost peste adverasa din judeţul vecin. Prima ocazie importantă a meciului a venit după fix zece minute, când Bradu a ajuns în poziţie ideală de a marca, dar nu l-a putut învinge pe Jisa, din interiorul carelui. Apoi, după alte zece minute, Roşu a fost aproape de a înscrie, din nou, la Cugir, însă lovitura sa de cap, „din scurt” s-a dus alături. Corvinul a rămas însă la fel de prezentă în jumătatea adversă şi efortul a fost răsplătit în minutul 29, când Chindriş a marcat primul său gol în tricoul alb-albastru, cu un şut din demi-vole, de la 16 metri, în cros, după o respingere greşită a lui Vitinha!

„Corbii” au rămas în pressing şi după gol şi au dat impresia că nu pot fi prinşi pe picior greşit, cel puţin în prima parte, pe care au terminat-o într-un ritm susţinut, departe de propria jumătate. La reluare, gazdele au forţat ceva mai mult, iar la un sfert de oră de la revenirea de la vestiare, Şaucă a avut o şansă bună, după ce i-a luat faţa lui Garutti, acelaşi fundaş brazilian deviind, mai apoi, o altă reluare, din careu a aceluiaşi căpitan al Cugirului (64). La poarta cealaltă, doar Hergheligiu, intrat în locul lui Roşu, a avut o şansă de a înscrie (69), pentru ca pe final, oamenii lui Itu (intrat şi el pe teren la 42 de ani!) să forţeze şi mai mult, însă Deak şi apărarea din faţa sa au rezistat atacurilor şi şuturilor lui Selagea şi Cocan din ultimele secvenţe, pentru a lua toate punctele pe drumul de întoarcere spre Hunedoara. 0-1 şi Corvinul are o linie excelentă de clasament după trei runde: maximum de puncte şi golaveraj 8-0!

Declaraţiile lui Florin Maxim şi Marius Chindriş se găsesc, deja, pe canalul nostru de youtube. 

Metalurgistul Cugir (antrenor Lucian Itu): Jisa – Haj, Vlădia, I. Grozav, Vitinha – Șaucă (cpt.), Udrea (67, Selagea), Boldea, Tîrla (67, Căt. Pop; 90+1, Bura), P. Păcurar (77, L. Itu), M. Domșa (46, Cocan).

Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Deak – Iacob, Garutti, Pop (68, A. Vlad), Mar – Bradu (61, Borțoneanu), Chindriş (cpt.) – Roșu (57, Hergheligiu), M. Lupu, N. Pîrvulescu – M. Coman (68, Mercioiu).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *