Un nou episod al duelului Metalurgistul – Corvinul, sub Drăgana

Runda a treia prilejuiește, mâine, o deplasare la Cugir, pentru duelul cu Metalurgistul. În sezonul precedent am stat față în față de cinci ori, am câștigat patru dintre meciuri, în vreme ce un duel s-a încheiat indecis, 0-0. Jocul din județul vecin începe la ora 17:00 şi va putea fi urmărit, în direct, pe canalul nostru de youtube.

Sezonul trecut, cu o singură excepție – amintită mai sus – toate duelurile directe cu Metalurgistul au dus la jocuri spectaculoase, în care s-a marcat de minimum trei ori! În prima întâlnire din sezonul regular, cugirenii au condus la Hunedoara, dar alb-albaștrii au întors rezultatul după pauză, când Hergheligiu, cu o „dublă” şi Simon au anulat avantajul vizitatorilor. În retur, tabela a indicat acelaşi rezultat, după o desfăşurare aproape identică. Rus a deschis scorul pentru Metalurgistul, în debut de meci, iar Corvinul a revenit tot în a doua repriză, după un forcing care a produs golurile lui Arnăutu, Roşu şi Buş

În play-off au urmat alte trei confruntări directe, din care au rezultat 10 goluri! După 0-0 pe arena „Michael Klein”, în 9 aprilie, a urmat cel mai spectaculos duel dintre cele două, 2-5, pe stadionul din Cugir! Selagea şi Roşu stabileau, atunci, scorul pauzei, pentru ca în a doilea act, Corvinul să mai puncteze de patru ori, asta deşi a rămas în inferioritate, odată cu eliminarea lui Roşu, venită imediat după golul de 1-2! Buş cu o „dublă” şi Simon au mai marcat pentru „corbi”, în vreme ce Udrea a mai punctat o dată pentru gazde. În fine, pe 14 mai, la Simeria, Corvinul a mai bifat un succes la trei goluri difererenţă, într-un meci în care Buş mai izbutea o „dublă”, pe lista marcatorilor intrând şi golgheterul Hergheligiu

O victorie şi o remiză în debutul de sezon

În actuala stagiune, echipa lui Lucian Itu a obţinut o victorie în prima etapă, 2-1 cu Unirea Ungheni, revenind de la 0-1, graţie reuşitelor lui Udrea şi Păcurar (penalti) şi a bifat o remiză, 2-2, pe terenul celor de la ACS Târgu Mureş. Deplasare în care Metalurgistul a avut avantaj de două goluri la pauză (!) – goluri Păcurar şi Vitinha (ambele din penalti). În fine, cugirenii au părăsit şi ei, prematur, Cupa României, după un eşec, 3-4 cu Ocna Mureş, meci în care, de asemenea, au condus cu 2-0, revenirea gazdelor întâmplându-se în actul secund, pe fondul eliminării lui Dohotariu, din debutul reprizei a doua. 

Duel cu însemnătate pentru Lupu

Meciul de sub Drăgana va fi unul special pentru Marius Lupu (22 de ani), atacantul sosit în această vară la echipa noastră chiar de la Metalurgistul Cugir. Lupu a fost golgheterul ultimelor două ediţii pentru cugireni, totalizând 27 de reuşite! Spre deosebire de sezonul trecut, din lotul roş-albaştrilor nu mai fac parte, printre alţii, Raul Opric (ajuns în liga secundă la Viitorul Târgu Jiu), Nicula, Contra şi Rus. După două etape, Corvinul şi Metalurgistul se află pe primele poziţii în seria a noua. Echipa noastră are maximum de puncte, cu 7-0 golaveraj, în vreme ce gazdele întâlnirii de mâine au adunat 4 puncte şi au golaveraj 4-3. 

Runda a treia mai programează partidele:

Avântul Reghin – CSU Alba Iulia

CS Ocna Mureş – Viitorul Cluj

Sănătatea Cluj – ACS Târgu Mureş

CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *