Prima deplasare a noului sezon: după victorie, la Ocna Mureş

Noua stagiune începe pentru echipa noastră cu o deplasare la Ocna Mureş, unde alb-albaştrii vor înfrunta, mâine, formaţia din localitate, de la ora 18:00. Sezonul trecut, Corvinul remiza, 1-1, cu „Soda dragă”, ambele goluri venind pe final de meci, de la punctul cu var.

A fost singurul rezultat de egalitate într-o serie cu 18 victorii din 19 meciuri şi a venit după un joc în care golurile s-au marcat din penalti, Hergheligiu şi Lupşan transformându-le, în final de meci. La  retur, datele problemei au fost complet diferite, iar Corvinul s-a impus atunci cu 4-1, după reuşitele lui Hergheligiu (penalti), Jairo, Buş şi Arnăutu – respectiv, Cioară, pentru vizitatori.

Echipa din judeţul Alba are, din această vară, un nou antrenor. Este vorba de Dan Roman (36 de ani) – aflat la prima experienţă ca „principal” la seniori, după ce în ultima perioadă a activat în cadrul Academiei Viitorul Cluj-Napoca (pentru care, de altfel, a şi jucat în sezonul precedent). În vârstă de 36 de ani, Roman a jucat, în cariera sa, pentru mai multe formaţii de primă ligă: FCM Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani, UTA sau Hermannstadt. Noua sa echipă a jucat deja un prim meci oficial în această perioadă, în turul întâi al Cupei României, câştigat cu 3-1 (Giurgiu, Ceaca, Socaci), în faţa celor de la CSM Unirea Alba Iulia, iar în faza următoare va înfrunta Metalurgistul Cugir, pe 30 august. Vă reamintim că în turul secund al Cupei intră şi Corvinul, tot în aceeaşi zi, echipa noastră urmând să întâlnească CSM Deva, la Orăştie, de la ora 17:30.

Revenind la CS Ocna Mureş, echipa din Alba s-a întărit în această vară cu mai mulţi jucători, în principal din zonă şi a disputat mai multe partide amicale, printre adversare fiind Inter Unirea, ACS Târgu Mureş sau Unirea Ungheni. Meciul de mâine începe la ora 18:00 şi va putea fi urmărit, în direct, pe canalul nostru de youtube (https://www.youtube.com/c/CorvinulHunedoara).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *