Remiză cu o prim-divizionară, în al treilea amical din pre-sezon


Echipa noastră a susținut al treilea amical al verii. Aflați în cantonamet la Curtea de Argeș, alb-albaștrii s-au deplasat la Mioveni pentru un test în compania prim-divizonarei pregătite de Alexandru Pelici. Cele două au remizat, 2-2, după ce am condus cu 2-0, în primele 50 de minute.


Ajuns în această vară la Hunedoara, de la UTA, tânărul Paul Mercioiu a marcat ambele goluri ale echipei pregătite de Florin Maxim, în minutele 34 și 50, însă argeșenii au egalat în într-un interval de zece minute, după reușitele lui Șerban și Oancea. Până la aceste goluri, echipa noastră a mai avut două șanse bune de a marca prin Hergheligiu și același Mercioiu.


Corvinul a început meciul de la Mioveni în formula: Lefter – Iacob, Garutti, A. Vlad, Neacșa – Hergheligiu, Bradu, Chindriș, Pîrvulescu, Mercioiu, Lupu. Pe parcurs au mai intrat: Nache (portar născut în 2003), Mitran, Pocioian, Lupușor, Coman, Borțoneanu, Neacșu, Pop și Mar. Duelul de la Mioveni a prilejuit și o întâlnire interesantă între brazilienii Rafael și Guilherme Garutti, care evoluează la Corvinul, respectiv Mioveni – cel din urmă fiind însă menajat pentru această confruntare.


“Chiar pot să mă declar mulțumit de evoluția noastră. Am arătat foarte bine aproape trei sfert din joc. Am avut o atitudine bună, ocazii importante de a marca, înainte de golurile lui Mercioiu… chiar nu am ce să le reproșez băieților. Golurile lor au venit pe fondul unor erori în defensivă, cumulate cu oboseală, dar sunt lucruri pe care le putem regla în această perioadă. Mă bucură apetitul pentru fotbal al băieților și, în același timp, condițiile de care beneficiem. Avem terenuri bune de joc, loc de refacere, chiar e un cantonament foarte bun până acum. Important e să rămânem feriți de accidentări și să îl încheiem pe plus”, a spus antrenorul formației noastre, Florin Maxim.


Joi, Corvinul va înfrunta Unirea Bascov (liga a treia), pentru ca peste alte două zile să joace și în compania celor de la CS Afumați.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *