Cantonament la Curtea de Argeş. Amical cu o prim-divizionară!

Echipa noastră intră în următoarea etapă de pregătire a noii stagiuni. Alb-albaştrii pleacă sâmbătă la Curtea de Argeş, unde se vor cantona până pe 2 august. Corviniştii au programate şi trei partide de verificare, una dintre ele, cu un adversar de primă ligă!

După cele două succese amicale din ultima perioadă (3-1 cu Ripensia şi 2-1 cu Aurul Brad), echipa antrenată de Florin Maxim şi-a continuat pregătirea pe plan local, dar va pleca spre judeţul Argeş la finele acestei săptămâni. Locaţia aleasă pentru cantonamentul de vară: Curtea de Argeş, acolo unde vom beneficia de condiţii excelente de pregătire şi unde vom susţine şi trei amicale.

Primul, marţi, 26 august, de la ora 18:00, în compania celor de la CS Mioveni, formaţie aflată pentru al doilea sezon la rând în prima ligă. Al doilea, peste două zile cu Unirea Bascov, formaţie care, anul trecut, a încheiat pe locul patru play-off-ul seriei a patra din Liga a III-a. Cel de-al treilea test va fi împotriva celor de la CS Afumaţi, grupare care a fost eliminată, ediţia precedentă, în semifinalele barajelor de promovare în Liga a II-a de către CS Tunari. Orele celor două întâlniri vor fi comunicate ulterior. „Până în acest moment, consider că pregătirile merg bine, chiar îi simt pe băieţi dornici şi dispuşi la efort. Sigur, suntem într-un moment în care lucrăm la relaţiile de joc, la ceea ce îmi doresc de la ei, pe anumite poziţii, faze de joc. E bine că suntem feriţi de probleme medicale şi sper să rămână lucrurile aşa şi după cantonamentul de la Curtea de Argeş. Consider că avem trei teste bune acolo, sper să mai fixăm un amical, ori în ultima zi, ori la întoarcere şi apoi uşor-uşor să intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirea”, spune antrenorul echipei noastre, Florin Maxim.

Ne-am despărţit de Sergiu Arnăutu

În altă ordine de idei, Sergiu Arnăutu şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea noastră, astfel că înţelegerea iniţială a fost reziliată. Vârful de 32 de ani a fost al doilea cel mai bun marcator al echipei noastre în sezonul precedent, bifând minute în toate partidele! „Ne-a comunicat că nu mai vrea să rămână la echipă, l-am înţeles şi cam asta a fost. Îi mulţumim pentru aportul pe care l-a adus sezonul trecut în tricoul Corvinului şi nu ne rămâne decât să îi urăm baftă oriunde va alege să joace”, a adăugat Maxim. Tehnicianul echipei s-a referit şi la situaţia actuală a lotului. „Aşteptăm încă un tânăr portar tânăr zilele acestea, pentru a-l avea şi în cantonament… în rest, lotul este cel pe care îl ştim cu toţii. Chiar sunt satisfăcut de el şi de modul în care au arătat băieţii în cele două jocuri. Dar e devreme să te pronunţi asupra modului în care vom arăta, per total. Probabil s-a văzut că încercăm diferite stiluri de joc, sisteme şi aşa mai departe”, a mai punctat tehnicianul „corbilor”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *