[Foto] Cu un pas mai aproape de obiectiv! Corvinul – “furtuna” de după pauză


Corvinul Hunedoara a făcut un pas apăsat spre al doilea baraj de promovare în liga secundă, după 4-2 pe terenul celor de la CA Oradea. Alb-albaștrii s-au impus, în special, după o prestație solidă în repriza secundă, în fața a aproximativ 4.500 de fani, din care aproape 300 veniți de la Hunedoara și Arad!


În stilul caracteristic din acest sezon, elevii lui Florin Maxim au început bine meciul de pe arena “Iuliu Bodola” și după o serie de patru cornere în doar zece minute, au și deschis scorul. Marcator: Ovidiu Trășcan! Aflat la prima sa reușită în actuala stagiune, “Mielu’” a prins un șut de zile mari din afara careului, direct în vinclul porții lui Bob. Apoi, în ciuda faptului că au avut controlul în prima parte, hunedorenii nu au mai fost la fel de periculoși, iar gazdele au făcut pasul în față. Și după un sfert de oră au reușit să egaleze, dintr-un penalti transformat de Cîrjan și obținut de Chitaș, după un fault al lui Garutti. Până la pauză, tot orădenii au avut, oarecum, inițativa, însă șarjele lui Jurj și ale aceluiași Chitaș nu au mai găsit poarta lui Lefter.


La reluare, “gașca nebună” a ieșit total diferită de la cabine și în doar cinci minute a “rezolvat” meciul, cu două reușite pornite grație insistenței lui Andrei Roșu – care i-a pasat mai întâi lui Arnăutu, pentru 1-2 și mai apoi lui Bradu, pentru 1-3 – contraatac purtat în doi (!) după un corner al gazdelor. 1-4 s-a făcut după ce același Roșu a lăsat în urmă doi fundași, în marginea careului și l-a învins, lejer, pe Bob. Putea fi și mai rău pentru gazde, care au avut noroc la bara lui Buș și la ocaziile lui Iacob și Simon din final de joc. Ba mai mult, au reușit să reducă din diferență, în al doilea minut suplimentar, prin Mihai Ion, la o neatenție a defensivei noastre. 2-4 și fiestă alb-albastră într-unul din colțurile arenei arădene, precum și o promisiune pentru spectacol și în returul programat, sâmbătă, acasă, de la ora 17:30. Când așteptăm tribune pline, colorate în albastru!


Declarațiile lui Florin Maxim și Andrei Roșu se găsesc pe canalul nostru de youtube.


CA Oradea: Bob – Lupșe (65, M. Ion), Stan (cpt.), Cîrjan (76, Săutiuț) C. Jurj – Gunie, Kovacs, Chitaș, Ardelean (52, Ad. Popa), Gherman (66, Gheorghiță) – S. Jurj (76, Chindlea). Antrenor: Florin Fărcaș
Corvinul: Lefter – Iacob, Garutti, Jairo, Trășcan – Hergheligiu, Bedea (67, Mogoș), Bradu (72, Giura), Buș (cpt.) – Arnăutu (67, Simon), Roșu (77 A.Vlad). Antrenor: Florin Maxim

Galerie foto: Bihon.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *