[Foto] Remiză în ultima etapă. Corvinul încheie campionatul fără înfrângere!

Corvinul Hunedoara a încheiat campionatul fără înfrângere! Alb-albaștrii au remizat, 2-2, în ultima deplasare din play-off, la Ungheni și își concentrează acum toată atenția spre prima manșă a barajului semifinal de promovare, cu CA Oradea, miercurea viitoare, în Bihor.

Florin Maxim a folosit meciul din Mureș ca un prilej bun de a-și ține elevii în ritm, înaintea primei confruntări din baraj. Iar hunedorenii au arătat multă poftă de joc, mai ales în primele minute ale întâlnirii de la Ungheni, în care au dominat copios. Consecință: după nici 10 minute, tabela indica 1-0 pentru “corbi”, odată cu reușita lui Buș – lovitură de cap din careul mic, după un corner executat bine de Hergheligiu. Gazdele n-au avut replică și au apelat, în princpiu, la mingi trimise pe Astafei și Codrea, doar că într-un moment în care Corvinul era stăpănă pe situație, au egalat, în urma unei erori comise de Lefter, care a încercat să-l dribleze, în careu, pe Codrea, dar acesta i-a “furat” mingea și a egalat (21). Au urmat câteva minute mai bune ale gazdelor, dar hunedorenii au împins, din nou, jocul spre poarta lui Feier, care a scăpat, nu fără emoții, la alte două incursiuni în care ale lui Buș și Arnăutu, iar la pauză s-a intrat cu 1-1.

În actul secund, tehnicianul nostru a mai operat câteva modificări post pe post și după un debut la fel de bun, cu ocazii pentru Hergheligiu sau Roșu, tot gazdele au fost cele care au marcat, în urma unei noi erori defensive: Neacșa a trimis o minge în spate, Lefter a ieșit greoi a trimis în Astafei, care a marcat cu poarta goală (54)! Doar că bucuria gazdelor a durat doar șase minute, pentru că la un nou corner executat de Hergheligiu, Garutti s-a înălțat în centrul careului și a trimis, imparabil, în colțul lung, cu capul, pentru 2-2. Până la final, Corvinul a rămas, în mare parte, în jumătatea adversă, însă nici Buș, nici Arnăutu sau Neacșa nu au reușit să fructifice șansele avute, în vreme ce la poarta cealaltă, Lefter s-a revanșat cu o paradă superbă, la un șut al lui Iuga, ce se ducea sub transversală. A rămas egalitate, la fel ca la precedenta vizită în Mureș (3-3 – n.n.), iar Corvinul bifează 27 de meciuri consecutive fără înfrângere în campionat!

Alb-albaștrii revin acasă pentru a pregăti duelul cu Club Atletic Oradea, care va avea loc miercurea viitoare, de la ora 18, pe arena “Iuliu Bodola”. Bihorenii joacă mâine, acasă, împotriva celor de la Lotus Băile Felix, ultimul meci al play-off-ului.

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, A.Vlad (46, Jairo), Trășcan (46, Neacșa) – Simon (46, Roșu), Giura (56, Bradu), Mogoș (56, Bedea), Buș (cpt.), Hergheligiu – Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim

Unirea Ungheni: Feier – Birtalan (73, Hreniuc), Ndiesse, Boar, Bîrsan – Ganea (64, Constantinescu), Dinu, Săvoaia, Iuga (82, Toboșaru) – Astafei (cpt.), Codrea (82, Pițuc). Antrenor: Flavius Sabău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *