[Foto] Misiune îndeplinită! Corvinul, la două meciuri de revenirea în liga secundă


Corvinul și CA Oradea au remizat, 0-0, pe arena “Michael Klein” în prezența a aproximativ 5.000 de fani, în returul barajului semifinal de promovare. Hunedorenii rămân neînvinși în drumul lor spre liga secundă și așteaptă confruntările cu Minaur Baia Mare.


Parcă la un semn, ploaia sâcâitoare din timpul zilei s-a oprit chiar înainte de startul jocului cu CAO. Într-o atmsoferă frumoasă, cele două echipe și-au făcut apariția pe teren printr-un “tunel” creat de Cavalerii Ordinului de Hunedoara, iar suporterii au avut prilejul de a-l aplauda (pentru a câta oară?!) pe Romică Gabor, cel care a dat lovitura simbolică de start. După obiceiul “brevetat” în acest sezon, echipa noastră a început mai bine, dar prima ocazie clară de gol a aparținut bihorenilor, Lefter respingând în corner o execuție frumoasă a lui Gheorghiță (6). La poarta cealaltă, Iacob a trimis în plasa laterală, după o indecizie a lui Barabaș, în vreme ce Garutti – “cap” din centrul careului – și Buș, șut din întoarcere, au trimis alături, în decurs de patru minute. Prima repriză s-a încheiat tot cu o oportunitate a oaspeților, Lefter fiind, din nou, la post, la șutul în cros al lui Călin Jurj.


La reluare, Hergheligiu l-a întins serios pe Barabaș (46), pentru ca mai apoi căpitanul nostru să trimită de două ori peste, din interiorul careului, zonă centrală (55, 61). Au urmat alte câteva minute bune de echilibru în zona mediană, până când „Herghe” a fost aproape de o reușită frumoasă, însă același Barabaș a scos de sub “transversală”, în minutul 68. Apoi, până spre final, Corvinul s-a mulțumit să țină mingea departe de poarta proprie și și-a conservat, la timp, energiile pentru cele mai importante două meciuri ale sezonului! Sâmbătă, “primul episod” al barajului decisiv, cu Minaur Baia Mare, de la ora 18, #AcasăLaHunedoara – returul, peste trei zile, în nordul țării.


Maramureșenii, care au câștigat și returul cu Metalurgistul (3-2) sunt pentru al treilea an la rând în această postură, în precedentele pierzând cu Comuna Recea și Unirea Dej!


Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, Jairo, Trășcan – Hergheligiu (80, Mogoș), Bradu, Bedea (80, Simon), Buș (cpt.) – Roșu (87, Neacșa), Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim
CA Oradea: Barabaș – C. Jurj, Kovacs, D. Stan (cpt.), Gunie – Cîrjan – S. Jurj, Gherman (64, Ardelean), Ad. Popa (64, Chitaș), Gheorghiță – M. Ion. Antrenor: Florin Fărcaș

Foto: Calin Corpaciu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *