Din inerţie! Corvinul câştigă din nou, după un meci spectaculos [Galerie Foto]

„Corbii” s-au întors la Simeria şi pentru duelul cu Viitorul Cluj-Napoca, din etapa a şaptea a play-off-ului şi, după ce au marcat de trei ori în poarta Ungeniului la mijloc de săptămână, au reuşit acelaşi lucru şi cu tânăra echipă a lui Marius Popescu, după un meci spectaculos, 3-2.

Primul act a fost unul în care ocaziile mari de gol au lipsit. Fără Buş, Iacob (suspendaţi) şi Da Motta (accidentat), dar cu Deak titular în poartă, în pemieră, alb-albaştrii au controlat jocul, fără a-şi crea însă şanse foarte mari de a marca. Doar Roşu şi Arnăutu au încercat poarta lui Onciu, în vreme ce la poarta cealaltă Roşca a fost cel mai activ, singurul eveniment notabil fiind accidentarea lui Deak, după 21 de minute – locul lui între buturi fiind luat de Lefter. Şi totuşi, când se părea că se va intra la vestiare la egalitate, Andrei Roşu a deschis scorul, în prelungiri, după o fază frumoasă la care au lucrat Mogoş, Neacşa şi Arnăutu.

În actul secund, Hergheligiu şi Simon au intrat în locul lui Mogoş şi Neacşa şi jocul a devenit şi mai spectaculos. Primul a trimis, alături, din careu, cu exteriorul, după o fază rapidă de atac, pentru ca, la scurt timp, Onciu să îi blocheze în două rânduri – unu la unu – pe Roşu şi Bedea! Şi dacă nu s-a marcat la poarta clujeană, s-a înscris la cea hunedoreană: Fărăgău a pătruns în dreapta, a trimis în careu, de unde Pop a restabilit egalitatea (68). Care a durat însă doar cinci minute, pentru „Herghe” a reuşit încă un gol, cu un şut din interiorul careului, fază pornită de la o repunere de la margine şi un assist al lui Arănutu. Doar că Viitorul a mai oferit o replică, în minutul 80, când Porumb a fost faultat în careu de Garutti, iar Roşca a transformat penalty-ul dictat de centralul întâlnirii! N-avea să fie însă scorul final, pentru că nou-intratul Mitran a înscris în premieră în alb-albastru, după o pasă excelentă în adâncime a lui Giura (83), iar Corvinul a mai adăugat încă o victorie şirului lung de până acum. Runda viitoare, sâmbătă, 14 mai, tot la Simeria, hunedorenii primesc vizita Metalurgistului Cugir, în ultimul joc „acasă” înaintea primului baraj de promovare.

Corvinul Hunedoara: Deak (21, Lefter) – A. Vlad, Garutti, Jairo (cpt.), Trăşcan – Bradu, Mogoş (46, Simon), Neacşa (46, Hergheligiu), Bedea (65, Giura) – Arnăutu, Roşu (76, Mitran). Antrenor: Florin Maxim

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *