Nici vorbă de relaxare! Corvinul marchează, din nou, trei goluri în poarta Cugirului

Corvinul nu ridică piciorul de pe acceleraţie nici pe final de play-off! Hunedorenii au arătat, din nou, poftă de fotbal în al cincilea duel direct cu Metalurgistul şi s-au impus cu 3-0, la Simeria, după o prestaţie convingătoare.

Florin Maxim n-a vrut să îşi mai menajeze din „piesele de bază” în meciul cu cealaltă formaţie din serie calificată în primul baraj de promovare. Din contră! A început cu o formulă ofensivă, în care s-au regăsit Buş, Hergheligiu, Roşu şi Arnăutu – susţinuţi de Neacşa şi Bedea, astfel că era de aştepta ca alb-albaştrii să marcheze de mai multe ori. Până atunci însă, Lefter a oferit emoţii asistenţei, după o minge trimisă în spate de Jairo, însă la faza imediat următoare, Hergheligiu a fost aproape de a deschide scorul (14), dar a reluat pe direcţia lui Opric. Golul a venit în minutul 28, de la Laurenţiu Buş, care a reluat în plasă, din interiorul careului, o centrare venită din dreapta, de la Iacob. A fost şi scorul pauzei, „corbii” lăsând spectacolul pentru a doua parte.

Hergheligiu a fost aproape de gol în minutul 58, dar a fost blocat, din nou, de Opric, pentru ca după şase minute să obţină un penalty, după un fault al lui Vlădia şi tot el să îl transforme: „borna” 20 în actuala stagiune! Scor de neprezentare s-a făcut în minutul 69, când Buş s-a aflat la capătul unei combinaţii rapide Hergheligiu – Simon, cel din urmă „aşezând” în faţa porţii mingea pentru căpitanul nostru! Până la ultimul fluier, hunedorenii au dominat autoritar, Hergheligiu, Simon şi Roşu („foarfecă” peste poartă din careu) au mai avut ocazii mari pentru a puncta, dar „conturile” s-au încheiat la 3-0. Corvinul încheie seria de trei jocuri disputate la Simeria cu câte trei goluri marcate în fiecare partidă şi mai are de disputat un singur joc în play-off, vinerea viitoare, la Ungheni. Apoi toate energiile se concentrează pe manşa tur a primului baraj cu CA Oradea, miercuri, 25 mai, în Bihor.

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, Jairo, Neacşa (73, Trăşcan) – Buş, Bradu (62, Giura), Bedea (46, Mogoş), Hergheligiu – Arnăutu (62, Simon), Roşu. Antrenor: Florin Maxim

Metalurgistul Cugir: Opric – Rus, Vlădia, Dohotariu, Cocan (68, Contra) – Şaucă (cpt.), Udrea, Boldea, Şuteu, Selagea (88, Itu) – Nicula (77, Andriuc). Antrenor: Nicuşor Bănică

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *