Corvinul, “normă” îndeplinită și la Simeria. “En-fanfare”, spre baraj!

Hunedorenii lui Florin Maxim se simt bine oriunde. Au demonstrat-o și astăzi, la Simeria, locul în care își dispută jocurile în această perioadă în care gazonul de pe arena “Michael Klein” trece printr-un proces de reînsemânțare. A fost 3-1, azi, cu Unirea Ungheni, meci “rezolvat”, în mare, încă din prima repriză.

Susținuți de o tribună arhi-plină pe arena “CFR”, alb-albaștrii au început, din nou, în atac și primele oportunități le-au avut Buș și Hergheligiu. Cel din urmă a și deschis scorul în minutul 21, după o minge “așezată” în careu de căpitanul nostru, pentru ca zece minute mai târziu să “recidiveze”, cu un lob superb peste Feier, după o minge excelentă trimisă din propria jumătate de Mogoș. Golgheterul Hunedoarei și-a continuat “recitalul” și până la pauză a mai avut alte două șanse mari de a-și trece în cont hattrick-ul, însă de fiecare dată a fost blocat, bine, de Feier – ultima dată cu minge scoasă de sub transversală de goalkeeper-ul mureșean.

În actul secund, hunedorenii și-au mai temperat din apetitul ofensiv și au cedat, ușor, inițiativa permițându-le vizitatorilor să reintre în joc, grație unei lovituri de cap a lui Ndiesse (62), după o centrare venită de la Istrate – omul în jurul căruia a gravitat tot jocul oaspeților. De altfel, “decarul” lui Adrian Pop a fost cel care a executat toate fazele fixe din actul secund, acestea fiind singurele “arme” mai tăioase ale Unirii. Echipă ce și-a trecut în cont și o bară în a doua repriză, prin Hreniuc, înainte ca același Hergheligiu să țintească și el stâlpul din dreapta porții lui Feier, cu o reluare din unghi. Până la urmă însă, golgheterul Corvinului a bifat și un assist, în primul minut de prelungire, când l-a găsit ideal, la bara a doua, pe Arnăutu – intrat bine în joc, de pe bancă. S-a încheiat 3-1 pentru “corbi”, care ajung la 79 de goluri în actuala stagiune și care bifează al 24-lea meci consecutiv fără eșec!

Runda viitoare, sâmbătă, 7 mai, Corvinul se întoarce la Simeria pentru duelul cu Viitorul Cluj (ora 18) – formație care a pierdut, 1-2, duelul din această rundă cu Metalurgistul Cugir.

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, Jairo (57 A. Vlad), Trășcan – Giura, Mogoș (57, Bedea) – Neacșa (57, Arnăutu), Buș (cpt.) (80, Mitran), Simon (44, Bradu) – Hergheligiu. Antrenor: Florin Maxim

Unirea Ungheni: Feier – Bîrsan, Vasiu (70, Ganea), Ndiesse, E. Codrea (72, Birtalan) – Iuga, Hreniuc, Săvoaia (58, Dinu), Istrate (cpt.) – Astafei, M. Codrea. Antrenor: Adrian Pop.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *