Remiză spectaculoasă la Ungheni. „Thriller” cu şase goluri!

Corvinul Hunedoara se întoarce cu un punct din deplasarea din judeţul Mureş, după 3-3 cu Unirea Ungheni. Gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1, echipa noastră a întors rezultatul în repriza a doua, dar a fost egalată în minutul 90. În plus, la ultima fază a meciului, Da Motta a ţintit „transversala” dintr-o lovitură liberă de la 16 metri!

Început pe o ploaie deasă, meciul de la Ungheni a fost unul spectaculos. Gazdele au deschis scorul în minutul 7, dintr-un penalti transformat de Astafei, după un fault al lui Iacob asupra lui Toboşaru. Cinci minute mai târziu, alb-albaştrii au reuşit egalarea, la primul corner al lor: centrare excelentă Neacşa, „cap” Jairo! O neatenţie colectivă în defensivă a dus însă la golul doi al mureşenilor, Toboşaru trimiţând în plasă, după o minge scoasă de Istrate, în zona punctului cu var (19). 

Jocul s-a mai echilibrat până la pauză, gazdele mai având o şansă de gol prin Hăjmăşan, din lovitură liberă, în vreme ce la poarta cealaltă, Buş şi Arnăutu au fost cei mai periculoşi. La reluare, Bedea, Roşu şi Bradu au fost modificările gândite de Florin Maxim, iar jocul Corvinului a crescut, la fel cum s-a întâmplat şi în partida tur. Iar golul egalizator a venit de la Buş, după o nouă centrare a lui Neacşa, din flancul drept (55) şi „corbii” au presat tot mai mult poarta lui Feier. Astfel că golul trei a venit ca o consecinţă a pressing-ului avansat, în urma unei faze foarte frumoase: balonul a circulat pe axa Bedea-Arnăutu-Simon, iar la finalizare a apărut, excelent, Roşu, care a înscris din interiorul careului (75). N-avea să fie însă scorul final, pentru că în minutul 90, la o centrare a lui Iuga în careu, mingea preluată de Codrea l-a lovit în mână pe Jairo, arbitrul a dictat penalti şi eliminare pentru brazilian, iar Astafei a „recidivat” de la punctul cu var. Finalul a adus însă o nouă fază „fierbinte” însă la poarta cealaltă, cu Da Motta care a trimis în „transversală” o lovitură liberă din marginea careului, în chiar ultima secvenţă a meciului.

S-a încheiat 3-3, a doua remiză consecutivă în play-off şi totodată prima pe teren străin după cea de la Ocna Mureş, din turul campionatului.

Unirea Ungheni: Feier – Piţuc (78, E. Codrea), Vasiu, Ndiesse, Bucur (78, Birtalan) – Hăjmăşan (67, Ghila), Săvoaia (78, Iuga), Istrate (cpt.), Toboşaru (66, M. Codrea) – Constantinescu, Astafei. Antrenor: Zsimond Vilmos

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Jairo, Garutti (66, A. Vlad), Da Motta – Giura (46, Bradu), Mogoş (46, Bedea) – Neacşa (66, Simon), Hergheligiu (46, Roşu), Buş (cpt.) – Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim

Un comentariu

  1. Am o solicitare pentru un jucator pentru Corvinul
    Robert Grecu fost la Astra este liber the contract in momentul de fata, poate ajuta echipa cu siguranta mai ales din sezonul viitor,
    este tanar si rapid poate juca si ca atacant. Il recomand pentru Corvinul. Daca se poate face un efort sa il aduceti sunt sigur ca ar fi un transfer bun daca o sa fim in Liga 2.
    Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *