Corvinul, en-fanfare la final de sezon regular! Succesul de la Cugir, al 11-lea la rând

Corvinul Hunedoara a încheiat sezonul regular cu 17 victorii şi o remiză! Alb-albaştrii au reuşit o nouă victorie, 3-1 (0-1), pe terenul ocupantei locului doi, Metalurgistul Cugir, şi intră în play-off cu 15 puncte avans faţă de formaţia din judeţul vecin.

Duelul primelor două clasate disputat, astăzi, pe arena din Cugir a început abrupt: la prima acţiune a gazdelor, Alexandru Rus a deschis scorul cu un şut în cros, care l-a surprins pe Mociu (2). Replica hunedorenilor a venit câteva minute mai târziu, de la Buş, al cărui şut de la 18 metri a lovit „transversala”, mingea i-a revenit lui Arnăutu, însă lovitura de cap a acestuia, din interioriul careului, a fost reţinută de Opric. Şi cugirenii au ţintit bara, în minutul 24, prin Udrea, după o fază prelungită de atac, pentru ca Vitinha să aibă şi el o ocazie bună, în minutul 38, şutul său din interiorul careului trecând pe lângă. Finalul primei părţi le-a aparţinut însă „corbilor”, care au împins şi mai mult jocul spre poarta gazdelor, iar Jairo a avut şansa egalării, în minutul 44, însă lovitura sa de cap a fost reţinută de Opric.

La pauză, Florin Maxim a operat patru modificări! Deak a debutat în poarta formaţiei noastre, luându-i locul lui Mociu, în vreme ce Robert Cristian, Andrei Roşu şi Andrei Hergheligiu au i-au schimbat pe Giura, Simon şi Antonio Dumitru, iar hunedorenii s-au aruncat spre poarta cugirenilor din primul minut. Şi, într-un interval de doar 120 de secunde au întors soarta meciului: Arnăutu a egalat, cu capul, după o centrare a lui Buş (47), pentru ca mai apoi Roşu să înscrie primul său gol în tricoul Hunedoarei, la capătul unei faze create de acelaşi Laurenţiu Buş (49). Imediat după aceea, hunedorenii au arătat maturitate şi calm în defensivă şi, în ciuda unui forcing al gazdelor – care au avut o suită de cornere, rămase fără rezultat – au mai marcat o dată! Hergheligiu l-a lansat excelent pe Roşu, acesta i-a pasat lui Buş şi căpitanul Corvinului a stabilit scorul final, 1-3! La fel ca în tur, alb-albaştrii se impun în faţa Cugirului după ce sunt conduşi şi pun capăt sezonului regular cu încă un succes. Al 11-lea la rând!

Corvinul Hunedoara: Mociu (46, Deak) – Iacob, Garutti, Jairo, Da Motta – Simon (46, Hergheligiu), Bradu, Giura (46, R. Cristian), Buş (cpt.) – A. Dumitru (46, A. Roşu), Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim

Metalurgistul Cugir: Opric – Rus, Grozav (75, Cocan), Vlădia, Vitinha – Şaucă (cpt.), Boldea, Udrea, Păcurar – Nicula (77, Andriuc), Lupu. Antrenor: Lucian Itu

2 comentarii

  1. cu cine o sa fie urmatorul meci?

  2. O sa fie si interviu cu Florin Maxim dupa partida cu Cugir?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *