VIDEO: Corvinul revine de la 0-2 și încheie amicalele din Turcia fără eșec

Corvinul a încheiat seria amicalelor din Antalya cu o remiză. Hunedorenii au terminat la egalitate, 2-2, cu FC Tekstilshchik Ivanovo. Formația din liga a doua rusă a condus cu 2-0, dar alb-albaștrii au revenit pe final.

La fel ca în precedentele două jocuri, gruparea noastră a dominat, în mare, prima parte a jocului cu gruparea din Ivanovo, însă rușii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 24, prin Sergheev, în urma unei acțiuni inițiate în flancul stâng. Roșu și Arnăutu au avut șansele lor, dar Tekstilshchik a intrat în avantaj la pauză. Și actul secund s-a derulat sub aceleași coordonate, cu Hunedoara jucând sus, cu un pressing avansat, principalele “pericole” fiind Roșu, Hergheligiu și Simon. Însă, contrar cursului jocului, rușii au făcut 2-0, prin Shvedyuk în minutul 68. Finalul a aparținut însă, în totalitate, băieților lui Florin Maxim, care au redus din diferență prin Hergheligiu, în minutul 76, după un penalty dictat în urma unui henț în careul rușilor.

A urmat o ocazie mare a lui Roșu, dar și un gol anulat (corect) pe motiv de offisde al lui Antonio Dumitru, pentru ca până la urmă egalarea să vină după o fază fixă: corner din stânga, minge trimisă spre propria poartă de un fundaș al rușilor, respinsă de portar până la Roșu, atent, la bara a doua. De altfel, jucătorul nostru a fost eliminat, în minutele suplimentare, împreună cu un adversar, după un meleu creat la marginea terenului.

S-a încheiat 2-2 și Corvinul rămâne fără eșec în amicalele iernii și încheie testele din sudul Turciei cu un bilanț pozitiv: două victorii și o remiză, 9 goluri marcate și doar 3 primite.

Florin Maxim a început meciul în formula: Lefter – Iacob, Garutti, A. Vlad, Trășcan – Simon, Bradu, Giura, Da Motta – Roșu, Arnăutu. Pe parcurs au intrat Mociu, Mogoș, R. Cristian, Hergheligiu și A. Dumitru. Nu au fost utilizați astăzi, din motive medicale, Jairo, Bedea, Buș și Neacșa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *