Al şaselea succes amical pentru Corvinul: 2-0 cu Aurul Brad

Corvinul a revenit pe stadionul „Constructorul” pentru al optulea amical al perioadei de pregătire, cu Aurul Brad. Alb-albaştrii s-au impus cu 2-0, la capătul unui meci în care golurile au venit în actul secund.

Sub privirile a aproape 200 de fani, elevii lui Florin Maxim au ţinut Aurul Brad în jumătatea proprie în prima repriză, însă chiar şi aşa, ocaziile clare de gol n-au venit atât de uşor. Arnăutu, Hergheligiu şi Buş au fost cei mai aproape de a puncta, însă fie n-au cadrat şuturile, fie au fost „ghiciţi” de Raţ, astfel că la pauză s-a intrat cu 0-0. În actul secund, jocul ofensiv al „corbilor” a fost mult mai consistent şi după câteva „raiduri” periculoase, semnate de Roşu, Iacob sau Simon, golul a căzut în poarta brădenilor, în minutul 61, de la Arnăutu. Terenul s-a „înclinat” uşor tot spre poarta ultimei clasate din seria a şaptea, iar Da Motta a făcut 2-0, în minutul 83, cu un şut din careu, după o fază creată de Andrei Roşu, stabilind totodată şi scorul final.

Al şaselea succes în amicalele iernii pentru Corvinul, care mai are în bilanţ şi două rezultate de egalitate. Ultimul test înaintea reluării jocurilor oficiale va fi, cel mai probabil, vinerea viitoare, tot cu Aurul, partidă care se va disputa însă la Brad.

Corvinul a început în formula: Lefter – A. Vlad, Garutti, Trăşcan, Neacşa – Bradu, Mogoş – Buş (cpt.), Hergheligiu, A. Dumitru – Arnăutu. Pe parcurs au mai intrat şi Mociu, R. Cristian, Iacob, Da Motta, Simon, Giura, Pocioianu, Mitrean şi Roşu.

*Au lipsit Bedea – accidentat – şi Jairo, care va reveni în ţară în prima săptămână a lunii viitoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *