Alb-albaștrii s-au reunit la arena „Michael Klein”. Trei nouăţi în lot

Corvinul Hunedoara s-a reunit astăzi pentru abordarea părţii secunde a stagiunii 2021-22. 21 de jucători a avut la dispoziție la primul antrenament al noului an Florin Maxim. Alb-albaştrii s-au pregătit pe terenul II din Complexul Sportiv „Michael Klein”.

„Suntem cu aproapte tot efectivul complet, cu excepţia celor trei jucători brazilieni care ajung la Hunedoara la începutul săptămânii viitoare şi a lui Denis Moldovan, care ne-a anunţat că nu mai vrea să rămână la noi. La capitolul noutăţi sunt Andrei Ştefan Deac, un portar tânăr de la Viitorul Arad, respectiv Alexandru Neacşa şi Andrei Roşu, doi jucători care vin la echipa noastră de la CSC Şelimbăr, acolo unde am şi lucrat, de altfel, împreună, înainte de promovarea lor în liga secundă.

Sunt doi fotbalişti de linie mediană, dar care pot juca pe mai multe posturi, lucru pentru care i-am şi dorit, de altfel. Mi-aş mai dori un mijlocaş central defensiv, să vedem dacă putem să ne întărim şi în această direcţie şi, în mare, acestea vor fi noutăţile. Am mai spus-o, sunt convins că cu o pregătire bună în această iarnă vom arăta şi mai bine pentru că vrem ca anul 2022 să ne aducă promovarea în liga secundă!”,  a declarat Florin Maxim, antrenorul principal al formaţiei noastre.

Despre noutăţile din lot:

Ionuţ Alexandru Neacşa (30 de ani) – mijlocaş dreapta care a evoluat în ultimul sezon la CSC Şelimbăr 1599, în liga secundă. De altfel jucătorul de bandă a fost în lotul sibienilor şi în sezonul de liga a treia, fiind antrenat de Florin Maxim. În actuala stagiune, Neacşa a bifat 11 partide, 6 ca titular. Fotbalistul mai are în CV formaţii ca Gaz Metan Severin, Corona Braşov, CSU Craiova, Viitorul Constanţa, Dinamo Minsk, Gaz Metan Mediaş, FC Hermannstadt sau Luceafărul Oradea.

Andrei Roşu (20 de ani) – mijlocaşul provine tot de la divizionara secundă CSC Şelimbăr 1599, cu care a promovat în acest eşalon, după ce a fost unul dintre principalii marcatori ai echipei. În actuala stagiune a fost folosit în 10 meciuri, timp în care a bifat şi un gol. Roșu a început fotbalul la vârsta de 8 ani, la Unirea Juniors Alba Iulia. A trecut apoi pe la Viitorul Sântimbru, CS Zlatna, FCSB, FC Micești, CS Universitatea Alba Iulia și din iarna anului 2020 a ajuns la echipa din Șelimbăr.

Lotul prezent la reunire: Ștefan Lefter, Andrei Cobliș, Andrei Deac (junior, ex-Viitorul Arad) (portari), Flavius Iacob, Ovidiu Trășcan, Antonio Vlad, Sebastian Ignat, (fundași), Robert Cristian, Petre Simon, Antonio Bradu, Răzvan Mogoș, Claudiu Giura, Adrian Bedea, Laurențiu Buș, Sebastian Lupușor, Antonio Dumitru, Vlad Hlubik, Alexandru Neacşu (ex-CSC Şelimbăr 1599) Andrei Roșu (ex-CSC Şelimbăr 1599) (mijlocași), Sergiu Arnăutu, Andrei Hergheligiu, Kevin Fara (atacanți).

Au absentat: Jairo Rodrigues, Rafael Garutti şi Matheus Da Motta, care se întorc din Brazilia de abia luni.

Programul complet al pregătirii de iarnă poate fi accesat mai jos.

2 comentarii

  1. HAI CORVINUL! PANA LA MOARTE

  2. HAI CORVINUL MULT SUCCES MAI DEPARTE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *