Programul de pregătire al echipei, la începutul anului 2022

Alb-albaştrii se întorc din vacanţă pentru abordarea părții a doua a sezonului 2021-22 al Ligii a III-a. Reunirea echipei e programată vineri, 14 ianuarie, la stadionul „Michael Klein”. Corvinul se va pregăti, în următoarele săptămâni, pe plan local şi are stabilite deja şase partide de verificare. Apoi, la jumătatea lunii februarie este stabilit şi un cantonament în Antalya, acolo unde „corbii” vor mai susţine alte câteva teste.

Prima şedinţă de pregătire din 2022 va începe vineri, la ora 15:00. Între 17 şi 20 ianuarie jucătorii noştri vor efectua vizita medical, iar o zi mai târziu este programat şi un meci-şcoală, cu echipa secundă a clubului nostru. Vor mai urma apoi alte partide verificare cu formaţii din judeţ dar şi din Caraş-Severin, până la plecarea în stagiul de pregătire centralizată din Antalya, programat pentru 13-22 februarie.

Programul meciurilor amicale:

21 ianuarie – Corvinul II Hunedoara

29 ianuarie – ACS Progresul Ezeriş

4 februarie – Şoimul Băiţa

11 februarie – CSO Retezatul Haţeg

26 februarie – Aurul Brad

5 martie – Aurul Brad

*în funcţie de condiţiile meteorologice, datele se pot modifica.

Prima partidă oficială din noul an pentru Corvinul va fi pe 12 martie, în deplasare, cu Avântul Reghin, în runda a 16-a a seriei a IX-a din Liga a III-a.

3 comentarii

  1. Se vor mai face transferuri in perioada de iarna?

  2. Hai Corvinul!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *